122 puan var ve bilişimcisin ve menderes isteyeceksin.zakonline87' Alıntı:Bende izmir menderes, Torbalı, Gaziemir civarını yazacağım.il dışı eş durumuyla isteyeceğim. puanım 122
zakonline87' Alıntı:pardon ama neye inanamadınız anlamadım? nereyi istedin ne yaptın bilmiyorum ama ben ilk defa önümüzdeki ağustos özür grubunda tercih yapacağım![]()
craxx' Alıntı:zakonline87' Alıntı:pardon ama neye inanamadınız anlamadım? nereyi istedin ne yaptın bilmiyorum ama ben ilk defa önümüzdeki ağustos özür grubunda tercih yapacağım![]()
Pardon hocam stresliyim de birde baktım sen mesaj yazmışsın. yeni üye ve 2. mesajın bir anda yanlış anladım kusura bakma.
Hayırlısı olsun İnşallah.
zakonline87' Alıntı:şu an çıllldırıyorum resmen.bazı ilçe milli eğitimlere uğradım; menderes,seferihisar urla bt normu hiç yok..bakanlık açarsada norm fazlası olacağım bir okulu sizce yazmalımıyım??? yani kadar haksızlık yapılıyor ki bize. bt derslerine başka öğretmenlerle dolduruyorlarmış neden?? bazı okullarda ders kaldırılmış varmı böyle bir saçmalık anlamadım.....
ztd87' Alıntı:arkadaslar buyuksehir es durumu tayinlerinde yalnizca esin bulundugu ilce ile ikamet edilen ilce istenmiyor mu ben mi yanlis biliyorum
zakonline87' Alıntı:amiiiiin. inşallah hocam .sanırım başka izmir yzacak bilişimci yok.![]()
selcuk35' Alıntı:zakonline87' Alıntı:amiiiiin. inşallah hocam .sanırım başka izmir yzacak bilişimci yok.![]()
sana panik yapma balkonda kahveni iç demiştim
bak bir dünya okul açıldı![]()
selcuk35' Alıntı:bizede seferihisar gelirse bende menderese gidip geleceğim, eşinizle beraber gider geliriz
biz ilk 3 tercihe menderes yazıcaz.
4. tercihle seferihisar başlıycak bizim