jrerkan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 321 22 Ağustos 2017 #1 Ağustos 2017 özür grubu için Alanya'yı yazacak arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunabilir miyiz?
jrerkan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 321 22 Ağustos 2017 #2 hiç cevap gelmemesine sevinmeli miyim acaba? kimse istemiyor mu orayı eş durumundan?
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,881 22 Ağustos 2017 #3 Çok iyimser bir tahmin olur...
jrerkan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 321 22 Ağustos 2017 #4 Sizin meslek Lisesi sanırım hocam DaMieN' Alıntı: Çok iyimser bir tahmin olur... Genişletmek için tıkla ...
Sizin meslek Lisesi sanırım hocam DaMieN' Alıntı: Çok iyimser bir tahmin olur... Genişletmek için tıkla ...
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,881 23 Ağustos 2017 #5 Evet Meslek Lisesi ama ben İzmirdeyim zaten. Genel olarak buraya tek mesaj atılmasa bile kimsenin tayin istemeyeceğini düşünmek iyimser olur demek istedim
Evet Meslek Lisesi ama ben İzmirdeyim zaten. Genel olarak buraya tek mesaj atılmasa bile kimsenin tayin istemeyeceğini düşünmek iyimser olur demek istedim