ağustos 2012'de kıkşlaya giriyoruz.. :(

Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar öyle bir zamanda askere gidiyoruz ki, döndüğümüze nelerle karşılaşacağız, yönetim dersimizi seçmiş olacakmı, yoksa ortada mı kalacağız, okulumuz ilkokulmu olacak, orta okulmu, uzun dönemmiydi kısa dönemmiydi, asker öğretmenmiydi soruları da cabası.. hepimiz için hayırlısı olur inşallah.. dileğim hepimizin burdurda asker öğretmnelik için 18 günlük eğitim birliğinde toplanması.. :)

aynen katılıyorum hocam. 6 ay kısa çıkarsa formatörlük başvurusunuda kaçırıyoruz ayrıca...

dur hocam erken açmışsın başlığı tamam bizde gideceğiz de o zamana kadar relax zaten orda sıkıntı çekeceğiz onun kaçarı yok :)

by_katliam' Alıntı:
askeri örtmen çıkma ihtimali ne aceba bizim bölmde

Allahın izni ile yüksek. benim haricimde sadece bizim mangada (40 kişilik gurup) 5 kişi daha vardı.

ama sakın mulakatta göze girmeye kalkmayın. beğenmesinler sizi daha iyi!!

Gecen yıl yasadım askerlik oncesi bu travmayı.. Askerde normumuz dersimiz düşünmezsiniz hiç surdan çıkayım hiç birşey önemli değil diye düşünuyor insan askerde. Allah kolaylık versin..

formatörlük de riske giriyo değilmi :( işin yoksa dönüşte okul okul dolaş 15 saati dolduracaz diye.. :P

Hocam bende 2011 Ağus.dönemi şanslılarındadım.Askerliği görünce sırf yırtmak için öğretmen olunur diyorum :)
40 kişilik gurupta,Ben dahil 5 kişi vardı galiba benim arkadaşlarımdan ise 9 kişiden sadece 1 kişi kısa çıktı gerisi hep öğretmen hayırlısı

Askerlikle ilgili yapılabilecek en yanlış şey belki de önceden bu meseleyi dert edinmektir. Çünkü silah altına alındığınızda zaten yeterince düşüneceksiniz, haziran ayında yapılacak en güzel şey kafa dağıtmak, eğlenmek ve dinlenmek derim ben :)

özellikle doğuda çalışanlar için asker öğretmenlik bir nimettir. inşallah gönlünüze göre olur.

Hocam inşallah asker öğretmenlik çıkar. Çıkmasa da diğer ihtimale göre kendimizi baştan hazırlayıp dert etmemek gerek.
Meslek lisesinden mezun ettiğim öğrencilerimden 2011 Mayısta askere gidenler var. Bu ağustosta dönecekler , 15 ayları hala bitmedi :o . Size kısa dönem çıksa 16-17 Ocak gibi dönersiniz. Zaten okulda ilk dönem de bitmiş oluyor. Ondan sonra da bizi ne yapacaklarını meb düşünsün. Kadrolu öğretmeni ders yok, formatörlük yok diye görevden atacak değil ya.
Formatörlük uygulamasının askere gitmeyen öğretmenler için de devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Benim okulumun 4+4 le ilkokul olması gündemde ilk 4 te BT dersi olmayacağı kesin. Etrafımızdaki tüm okullarda birer BT öğretmeni mevcut. BT öğretmeni normu için yeni düzenleme yapılmazsa yeni sistemde ilkokul olacak yerlerdeki BT öğretmenlerini nereye gönderecekler ?

Hocam dert edilecek çok mevzu var. Önce hayırlısı ile askerliği aradan çıkarın , gerisini meb düşünsün.

mruh' Alıntı:
aynen katılıyorum hocam. 6 ay kısa çıkarsa formatörlük başvurusunuda kaçırıyoruz ayrıca...
yok o ilden ile değişir. ben şubatta gedim görevlendirmem oldu.
EynelMefer' Alıntı:
ne çıkarsa çıksın hayatınız en zor dönemi olacağı kanısındayım...
Allah sabır versin :)
by_katliam' Alıntı:
askeri örtmen çıkma ihtimali ne aceba bizim bölmde
tamamen kısmet gerisi yalan :-1:

BBNET
Geri