Ağrı’da Mobbing Sebebiyle Öğretmen İntihar Etti

Kodla Büyü

hasanerenn

Aktif Üye
Ağrı’da Meslektaşımız Irmak Koparan kendisine yapılan mobbing sebebiyle canına kıymıştır, Allah’tan kendisine rahmet diliyorum.

Hatırlarsanız Ağrı’da hamile eşime yapılanları yazmıştım. Bu ilde yaşananlar akla hayale sığmaz ama bakanlık bizimle uğraşmaktan gerçek problemlere kör hale geldi.

Benim konum:

Öğretmenlerin haklarını korumakla yükümlü tüm kurum ve kuruluşların da sorumluluklarını gözden geçirmesi gerektiğine inaniyorum.

hocam dün öğretmenken bugün ahkam kesen mobing yapan kabadayılık yapan külhanbeyliği yapan emin olun kılıfını hazırlamıştır, siz daha il ilçe mem veya kaymakamlığa gitmeden sizi arkadaşlarıyla kötüleyerek iftira atarak kendini sağlama alıyorlar o yüzden bu tür kişilere karşı hiç ses çıkarmadan dışardan işinizi halledeceksiniz gerekirse dayınıza amcanıza dövdürüp hayati bir kaç kemiğin kıracaksınızki kendi sağlığının da kıymetli olduğunu hatırlasın.

hocam dün öğretmenken bugün ahkam kesen mobing yapan kabadayılık yapan külhanbeyliği yapan emin olun kılıfını hazırlamıştır, siz daha il ilçe mem veya kaymakamlığa gitmeden sizi arkadaşlarıyla kötüleyerek iftira atarak kendini sağlama alıyorlar o yüzden bu tür kişilere karşı hiç ses çıkarmadan dışardan işinizi halledeceksiniz gerekirse dayınıza amcanıza dövdürüp hayati bir kaç kemiğin kıracaksınızki kendi sağlığının da kıymetli olduğunu hatırlasın.
Ne desem bilmiyorum ama son söylediklerinize katılıyorum.

Ağrı gibi doğuda ki yerlerde Türk öğretmenler burada ki yerel "küçük" ama kendini "büyük" sanan idarecilerden her zaman mobinge uğramışlardır. Ama aynı durumu batıda biz Türkler bunlara yapmıyoruz.

ilksms
Geri