Ağır yaralanan öğretmenimiz vafat etti

Kodla Büyü
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bunu yapanlar bu işin cezasını en ağır şekilde alsınlar.

Allah rahmet eylesin. İnşallah Şehitlik mertebesine yükselmiştir.

Çok merak ediyorum sayın Dinçer bu konu ile ilgili nasıl bir gafta bulunacak acaba :x

Söylenecek çok şey var ama ne söylersek söyleyelim, ne yaparsak yapalım giden gelmeyecek.
Okullardaki durum bu. Ne can güvenliği var, ne de başka bir şey. Bir öğrenci, öğretmenini "seni bıçaklayacağım" diye tehdit ediyor ve o öğrenci hala okulda durabiliyor. Bu nasıl bir eğitim sistemidir.
Dinçer'in konu hakkında bilgisi olacağını zannetmiyorum. O ancak 147'ye şikayet edilen öğretmenlere müfettiş göndermekle meşguldur.

Kendimi de bıçaklayacağım demiş. Bıraksalardı da kendini de bıçaklasaydı küçük iblis.

Ömer DİNÇER'in konuyla ilgili açıklaması;
"Bıçaklayan öğrenci yoktur,kendini bıçaklatan öğretmen vardır."
olurdu herhalde...

şöyle de olabilir :

Bakanlık olarak derse gelmeyip bıçaklanan öğretmenlerimiz olduğunu görüyor ve onlar adına utanç duyuyoruz OECD ülkelerinde böyle değil işte..

Allah rahmet eylesin. :cry: Okulların güvenliğini de öğretmenlere yıkmalarından kaynaklanıyor.aynı hastahaneler gibi polisin veya güvenlikçilerin olması gerekir... :!:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah..

Ö.D. :"OECD ülkelerinde bıçaklanma olayı %5 iken ülkemizde %3 seviyesinde, öğretmenlerimizden daha büyük gayret bekliyoruz, zaten para için çalışmıyorlar."

savcı bey suikast sonucu öldürürlünce, bütün savcılar ayaklandı koruma ve silah diye, medya sürekli yazdı. bakalım öğretmen olunca ne yapacaklar... :verymad:

ENSONHABER denen siteye zaten gıcıktım iki de bir HAYAT ÖĞRETMENLERE GÜZEL kabilinden haberler yaparlar. Öğretmenimiz vefat edeli saatler geçti hala haber yapmadılar. Yaralanınca zaten yapmamışlardı.. Öğretmenlerle ne sorunları var anlamadım..

nerde "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyen Hz.Ali düşüncesi nerde şimdiki nesil Allah sonumuzu hayır etsin.
Sayın öğretmenimize Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin

bu sene egitim bitmistir.bana dokunmayan yilan bin yasasin temel kuralim bu artik.maasimdan mi olacagim elin bebesi icin

Öğretmenler kaç saat çalışıyor öğretmenin kimi var böyle bir hiç uğrunada ölüp gidiyoruz az önce banda mesaj geldi Allah rahmet eylesin bu kadar korumasız bu kadar bozuk bir sistem olamaz yazık bir hiç uğruna bir öğretmen kolay yetişmiyor inanın yazacak bişey bulamıyorum kahroluyorum

Yazık çok yazık diyorum. Öğretmeni itibarını zedelersen, elinden her türlü yetkiyi alırsan, öğrenciyi öğretmenden daha çok hak verirsen bu tür olaylar daha çok başımıza gelecektir. Veli notun hesabını öğretmenden sorabiliyorsa, bakan öğretmenine tv de olmadık şeyler söylüyorsa bu ülkede kaliteli bir eğitim beklenemez.

Allah öğretmenimin mekanını cennet eylesin.

BBNET
Geri