amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,901 2 Ocak 2017 #2 Galiba olmadı hocam. Baktım aktif görevler boş.Tabi çıkmamış da olabilir bilmiyorum; ama belli olsaydı burada arkadaşlar yazardı.
Galiba olmadı hocam. Baktım aktif görevler boş.Tabi çıkmamış da olabilir bilmiyorum; ama belli olsaydı burada arkadaşlar yazardı.
P prentice Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 640 2 Ocak 2017 #3 Okul sistemine düşmeye başladı isimler. Görevlendirme işlemi bitmedi henüz.
M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 844 2 Ocak 2017 #4 prentice' Alıntı: Okul sistemine düşmeye başladı isimler. Görevlendirme işlemi bitmedi henüz. Genişletmek için tıkla ... okul sisteminden hangi ekrandan görebiliyoruz hocam
prentice' Alıntı: Okul sistemine düşmeye başladı isimler. Görevlendirme işlemi bitmedi henüz. Genişletmek için tıkla ... okul sisteminden hangi ekrandan görebiliyoruz hocam
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,935 2 Ocak 2017 #5 sinav.anadolu.edu.tr'den bahsediliyorsa onu müdürün şifresiyle girince de göremiyoruz. mebbis'deki açık lise ve açık ortaokul sınavlarından bahsediliyorsa evet onlar sınav işemlerindeki raporlar ekranında gözüküyor.
sinav.anadolu.edu.tr'den bahsediliyorsa onu müdürün şifresiyle girince de göremiyoruz. mebbis'deki açık lise ve açık ortaokul sınavlarından bahsediliyorsa evet onlar sınav işemlerindeki raporlar ekranında gözüküyor.
M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 844 2 Ocak 2017 #7 Bina İşlemleri Sistemine kurum şifresiyle girdiğimizde Duyurular kısmında yazıyormuş isimler şimdi gördüm
Bina İşlemleri Sistemine kurum şifresiyle girdiğimizde Duyurular kısmında yazıyormuş isimler şimdi gördüm
P prentice Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 640 2 Ocak 2017 #8 ana ekranda duyurular bölümünde altta okulda görev çıkanların isimleri yazıyor, ama sürekli artıyor.
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,801 3 Ocak 2017 #9 Bizim okul 3 ay önce augis sistemine dahil oldu, bu ikinci resim yükleyişim ve tam görevli görevlendirme zamanında resmim siliniyor, neden tam bu zamanda siliniyor merak ediyorum.
Bizim okul 3 ay önce augis sistemine dahil oldu, bu ikinci resim yükleyişim ve tam görevli görevlendirme zamanında resmim siliniyor, neden tam bu zamanda siliniyor merak ediyorum.
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 3 Ocak 2017 #13 2 görev çıkmış. ilk defa görev alıyorum. bu sınavın işleri kolay mı? ücreti ne kadar sürede yatıyor?
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,935 3 Ocak 2017 #16 Aktif Göreler'e tıklıyorum. Yine yok. :verymad: