açılan pencereden değer seçtirme

Kodla Büyü

dokmeefrail

Süper Üye
Süper Üye
yeni okul sisteminde de var joomla da da bir butona ya da linke tıklayınca light box içinde daha önce içerik yada resim bölümünden eklediğim içerikleri seçip değerleri ana pencereye alma işi nasıl oluyor. jquery kullanıyorlar ama nasıl yapıyorlar. yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

hocam hemen herkes hazır script kullıyor. birde bununla ilgili programlar var ğcretli satılan senin istepine göre lightboz oluşturmanı sağlıyor.

scripti bulduktan sonra, misal fotoya tıkladın o fotonun adresinden çekip iş gerçekleşiyor, dolayısı ile sen ilgili foto adresini kod kısmından bulup o bölüme istediğin kodu yazarak yaptırmak istediğin işi yaptırıyosun....

ne yapmak istediğini de yazsan daha anlaşılır olurdu..

hocam mesela yeni okul web sitelerinde önce fotoğraf ekliyorsun. sonra içerik oluştururken fotoğraf ekle diyorsun gelen ekranda fotoğrafların listesi var onlardan birini seçiyorsun o fotoğraf içeriğe ekleniyor aynı şekilde diyelim ki önceden bir içerik ekledim bu içeriğin adresini yeni oluşturduğum içeriğe eklemek istiyorum bunun için bir lightbox açılsın daha önce eklediğim içeriklerin listesi görünsün benim seçtiğim içeriğin id numarası vs yeni içeriğe gelsin istiyorum. umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

bir tane div tasarla görünürlük özelliği hide olsun.sayfanda div in görünürlüğünü visible yapan bir buton olsun.

div in içerisindeki sayfada ki kodların son eklediğin tüm içerikleri listeleyecek kodu yaz. böylelikle isteğini bir şekilde çözmüş olursun. ben lightbox konusuna hakim olmadığımdan bunu öneriyorum sana.

hocam o aklıma geldi ama ben lightbox ile yapmak istiyorum joomla meb vs kullanıyor lightbox yöntemini birde sizin dediğiniz yöntem sayfaya yük getirir.

BBNET
Geri