Açıklise ve egzersiz

Kodla Büyü

metemli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar açıklise de akşamları görev alma işi 10 saat artı 6 saat de egzersiz yapılıyor bu durumda bir terslik var mı onu soracaktım ikisini de aynı anda yapabilirler mi

ikisi ayrı şeyler.açık lisede ders verirken ayrıca egzersiz ücretide alabilirsiniz.alan arkadaşlarım var.satranç izcilik gibi.

hocam ben şu açıkdan sordum meslek lisesinde max 29 ek ders artı akşam 10 saat açık liseden ama 6 saat de egzersizden gelme işi nasıl olacak onun bir yönetmeli falan var mı bilen gören

hocam egzersiz ücreti alınabilecek max. 27 yada 29 saat ücretten hariçtir. 10 saate kadar da açık liseden fazla alınabilir. dolayısıyla 27(yada29)+10+6 alınabilir.

metemli' Alıntı:
Arkadaşlar açıklise de akşamları görev alma işi 10 saat artı 6 saat de egzersiz yapılıyor bu durumda bir terslik var mı onu soracaktım ikisini de aynı anda yapabilirler mi

aynı anda derken ikiside aynı saatlerde yapılmaz ama farklı saatlere denk geliyorsa bir haftada ikisinide almak hatta üstüne pansiyonda nönet tutmak normal ekdersde var.. hatta varsa üniversiten stajer öğrenci okulunuza öğretmenlik uygulaması için geliyorsa altı saat daha ücret alabilirsiniz..

hatta tüm bunların dışında hizmet içi eğitim kursu açarsanız 30-40 saat de hizmet içinden alabilirsiniz..

29 normal (şefler maksimum 27)
10 açık lise
6 agzersiz
10 yurt nöbeti desek (ayda en fazla 48 saat)
6 öğretmenlik uygulaması
30 saaqtte hizmet içi açsanız (mesela imkanınız olsa açsanız)

90 saat kadar haftalık ek ders alabilirsiniz..

bunlardan..

akşam 6 dan sonra başlayanlar hafta sonu olanlar 140 birim karsayısıyla değil 150 birim katsayısıyla çarpılarak hesaplanır..

birde yükse lisans varsa %5 doktora varsa %15 fazla hesaplanır...

birde özürlülere yönelik eğitim veriyorsanız özel eğitimde
%25 fazla ücretten hesaplanır..

sorduğunuz soru kesinlikle evet cavabını alıyor..

tayinci42' Alıntı:
metemli' Alıntı:

aynı anda derken ikiside aynı saatlerde yapılmaz ama farklı saatlere denk geliyorsa bir haftada ikisinide almak hatta üstüne pansiyonda nönet tutmak normal ekdersde var.. hatta varsa üniversiten stajer öğrenci okulunuza öğretmenlik uygulaması için geliyorsa altı saat daha ücret alabilirsiniz..

hatta tüm bunların dışında hizmet içi eğitim kursu açarsanız 30-40 saat de hizmet içinden alabilirsiniz..

29 normal (şefler maksimum 27)
10 açık lise
6 agzersiz
10 yurt nöbeti desek (ayda en fazla 48 saat)
6 öğretmenlik uygulaması
30 saaqtte hizmet içi açsanız (mesela imkanınız olsa açsanız)

90 saat kadar haftalık ek ders alabilirsiniz..

bunlardan..

akşam 6 dan sonra başlayanlar hafta sonu olanlar 140 birim karsayısıyla değil 150 birim katsayısıyla çarpılarak hesaplanır..

birde yükse lisans varsa %5 doktora varsa %15 fazla hesaplanır...

birde özürlülere yönelik eğitim veriyorsanız özel eğitimde
%25 fazla ücretten hesaplanır..

sorduğunuz soru kesinlikle evet cavabını alıyor..

hocam çok ayrıntılı ve net bir cevap verdiniz çok teşekkürler

hocam hafta sonu halk eğitimde kurs açma işi nasıl oluyor orada bir kurs açsam diyorum evin hemen karşısında git gel sıkıntım olmaz

bu engelli vatandaşlar için kurs nasıl oluyor
bence bu konu daha mantıklı en azında bu kurs kesinlikle bir işlerine yarıyacaktır

öbür türlü serseriside gelir zibidiside amaçsız insallar gelir

hatta sodes kapsamında bir proje bile sunabiliriz diyorum bir bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

özürlü olanlara sokak çocuklarına vb açılacak kurslarda öğrenci gurup sayısı dikkate alınmaz. siz kurs açmak için dilekçe verip duyuru yaparsınız. örneğin sadece bir engelli vatandaş geldi. engelli olduğuna dair belgeside var kayıt yaparsınız. eğitim planlanan tarihte başlar en fazla 10 kişilik gurup olabilir engelliler için oluşturulacak mesleki eğitim sınıflarında..

okulunuz tam gün tam yıl uygulamasındaysa kendi okulunuzdada açabilirsiniz.. kurs açmak için gerekli belgeler kursta lazım olacaklar vb ben forumda daha önceden paylaştım.. ararsanız bulursunuz..

BBNET
Geri