Açık Lise Sınavları

Kodla Büyü

Hakan25

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar açık lise sınavlarında görev alabildiniz mi? Çoğunlukla Eğitim Bir Sen üyelerinin görev aldığı iddiası var. Bulunduğum okulda diğer sendikalara hemen hemen hiç çıkmamış,

şaşırmayız hocam

birileri sürekli sınav alıyor ama mebbiste puan eklenmiyor sürekli sıfırlanıyor

adalete inanmıyorum

Okulumuzda 0 puanı olanlara sınav görevi çıkmadı. Yıl boyunca 8 görev alan öğretmene 3 görev çıktı. Şimdi birileri çıkıp adaletli dağıtım derse sim kaflı sözler sayarım

hocam izmit merkezdeyim. Türk Eğitim Sen liyim. 3 oturumda görev çıktı. puanım da sıfır değil. yani bence adaletli dağıtılıyor.

Yozgat/ Boğazlıyan
EBS'liyim. Puanım 0 daha önce puan sıfırlaması gibi bir durum olmadı.
3 oturumda da görev çıktı. Farklı sendikadan arkadaşlara görev çıkıp çıkmadığını henüz bilmiyorum, bilgi edinebilirsem burada paylaşırım.
Eğer bulunduğum yerde hakikaten puanı 0 olup da görev alamamış arkadaşım olduğunu tespit edersem hem sendika başkanımıza konuyla ilgili şikayette bulunur hem görev iptali ister, hem de görev iptali olmazsa bir süre sınav görevi talep etmem.

Manuel sisteme göre çok çok daha adaletli. Bu görevlendirmelerin siyaset yada sendika ile bir ilgisi yok. Algoritmayı nasıl yaparsan sistem ona göre dağıtır.

Okulumuz Eğitim-Bir Sen temsilcisine ve aynı sendikadan arkadaşlara görev çıkmadı. MTSK sınavında görev almışlar, MTSK puanının yüksek olmasından dolayı olduğuna kanaat ettik.

Bizim okuldaki görev çıkan arkadaşlara baktığımda, sanki isim sırasına göre , alfabetik olarak atamışlar sınavları

Konyadayım. 2008 yılından beri TEOG hariç hiç başvuru yapmadım. MTSK da görevim vardı. 2 oturum görev çıktı. Türk-Eğitim Sen üyesiyim.

ben mtsk da görev aldım bana görev çıkmadı. fakat eğitim senli ve türk eğitim senli arkadaşlara görev çıktı. sendika ayrımı yapılmadı gibi. onların puan sıfırdı görev çıktı benim puan 188 çıkmadı. sendika yandaş olayı yok gibi

BBNET
Geri