Açık Lise Sınav Görevi

Kodla Büyü

denizlerb

Süper Üye
Süper Üye
sabah mesaj geldi. " ..... oturumunda görevlendirildiniz. ..tarihine kadar onaylayın" diye. mebbise baktım görev yok. acaba mesaj mı hatalı yoksa mebbis mi?

Bi de ben sorayım :)
Bana da mebbiste 1. Oturum, gelen mesajda 2. Oturum yazıyor.
Ben şimdi hangi oturuma gidecem :?

sahininces' Alıntı:
Bi de ben sorayım :)
Bana da mebbiste 1. Oturum, gelen mesajda 2. Oturum yazıyor.
Ben şimdi hangi oturuma gidecem :?

Hocam önemli olan onaylanan oturum. 1. oturuma onay verdiyseniz, ki görev kartında da 1. oturum yazacak o zaman görev 1. oturum

Sayın Hocalarım,

Cep mesaj bilgilendirme amaçlıdır. Bazen yanlış gelebiliyor.

Önemli olan MEBBİS'teki sınav görevlendirmesidir. Mebbis'e göre hareket etmek lazım.

banada aynısı gelmiş. sanırım mesajları gönderirken 2. oturum yazılacağına 1. oturum yazılmış.

ben mebbis'e tekrar girdim pazar günü için 1 sınav daha çıkmış ve gelen mesaj onun mesajıymış. bence mebbis'lerinizi tekrar kontrol edin.

Mesajlarda sıkıntı var arkadaşlar. Zaten bağlayıcı ve esas olan Mebbis kayıtlarındaki görevlendirmelerdir. Mebbis kayıtlarını dikkate alınız.

denizlerb' Alıntı:
sabah mesaj geldi. " ..... oturumunda görevlendirildiniz. ..tarihine kadar onaylayın" diye. mebbise baktım görev yok. acaba mesaj mı hatalı yoksa mebbis mi?
Tebellüğ Gerektiren Belgeler kısmındaki sınav yönergesini indirin bundan sonra görönecektir sınav göreviniz.

mebbisten düzeltme mesajı geldi.sistemde bir hata olmuş yanlış mesaj gönderildi. doğru olan mebbis kayıtlarınızdır diyor

BBNET
Geri