Hayır hocam abinizin olmasına gerek yok. Hangi hattı kullanıyorsan o hattın bayisine yanında hatla birlikte gidiyorsun birde yanında sana ait elektrik,su faturası olsun yeterido1907' Alıntı:hocam peki bunun icin ne yapmamiz gerekiyor, hattim agabeyimin uzerine ve baska sehirde kendisinin gelmesi gerekiyor mu mesela?
hocam çok teşekkür ederim cevap için. en kısa zamanda abone merkezine uğrayacağım.atakom' Alıntı:Hayır hocam abinizin olmasına gerek yok. Hangi hattı kullanıyorsan o hattın bayisine yanında hatla birlikte gidiyorsun birde yanında sana ait elektrik,su faturası olsun yeterido1907' Alıntı:hocam peki bunun icin ne yapmamiz gerekiyor, hattim agabeyimin uzerine ve baska sehirde kendisinin gelmesi gerekiyor mu mesela?
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Çok teşekkür ederim. :+1:atakom' Alıntı:Kullandığınız cep telefonu hattı başkasının üzerine kayıtlıysa bu hattı Ekim 2013 tarihine kadar herhangi bir ücret ödemeden üzerinize alabiliyorsunuz. Böyle hat kullanan arkadaşların kaçırmayacağı bir fırsat
Hocam bu BTK nın kararı, operatörlere has bişey değil. hangi operatör olursa olsun bu karara uymak zorunda ve hiçbir sizden herhangi bir ücret talep edemez, ederlerse BTK ya şikayette bulunursunuz. hattınızla birlikte herhangi bir avea bayisine giderseniz ücretsiz hattı üstünüze alabilirsiniz.COBOL' Alıntı:AVEA kullanıyorum.Hatttı nasıl devralacağım? . :wink: . :cry: . Yani bu konuda AVEA nın açıklaması yok.
Belkide ücret talep edecek...
Yada ana bayi bize uzak, Ana bayiye mi gitmek gerekiyor?
Bu bilgi için Sağol hocam.atakom' Alıntı:Hocam bu BTK nın kararı, operatörlere has bişey değil. hangi operatör olursa olsun bu karara uymak zorunda ve hiçbir sizden herhangi bir ücret talep edemez, ederlerse BTK ya şikayette bulunursunuz. hattınızla birlikte herhangi bir avea bayisine giderseniz ücretsiz hattı üstünüze alabilirsiniz.COBOL' Alıntı:AVEA kullanıyorum.Hatttı nasıl devralacağım? . :wink: . :cry: . Yani bu konuda AVEA nın açıklaması yok.
Belkide ücret talep edecek...
Yada ana bayi bize uzak, Ana bayiye mi gitmek gerekiyor?