açıköğretim lisesi sınav gözetmenliği hakkında...

Kodla Büyü

bilisimcomu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yarın sınav var biliyorsunuz... görevli olan arkadaşlar kıyafet olarak serbest mi acaba? kot gibi mesela? sanki geçen sene gittik gibi hatırlıyorum ama emin olamadım...

Hocam kıyafet serbest değildir. Okula nasıl gidiliyorsa öyle gidiliyor sınav görevlerine.

ÖSYM sınavlarında akademisyenler de görev aldığı için serbestliğe müsamaha gösterilebilir, ancak açık lise sınavlarında resmi görev olduğundan normal mesaide nasıl giyiniliyorsa o şekilde gidilmesi gerekir.

Bayan arkadaşlar yine şanslı biz takımları giyeceğiz. Onlara ister etek, ister pantolon, isterlerse farklı değişik şeyler giymek serbest (olmasa bile daha karışan idareci de ben görmedim) :D Erkek kot giyse ortalığı yıkacak müdür bayanlara gık etmez :D

az önce arkadaşı aradım...geçen sene kot ve sandalet ile gelmiş...kimse de birşey dememiş :+1:

bilisimcomu' Alıntı:
az önce arkadaşı aradım...geçen sene kot ve sandalet ile gelmiş...kimse de birşey dememiş :+1:

Sandalet mi? Dalga geçiyor olmalısınız hocam :) Öğretmenlik o kadar ayağa düşmedi. Şezlong götürüp cam kenarında güneşlenelim olmadı :D

omd' Alıntı:
bilisimcomu' Alıntı:

Sandalet mi? Dalga geçiyor olmalısınız hocam :) Öğretmenlik o kadar ayağa düşmedi. Şezlong götürüp cam kenarında güneşlenelim olmadı :D

hocam o gün ben de dalga geçmiştim arkadaşla da hatırladım aradım...kendisi biraz fazla rahat sanırım :D

Abboovv hakkatmiş ya la :D iki yaşıma daha girdim vallahi :scared:

BBNET
Geri