AÖL-MAÖL 3.Dönem Sınavları başvuları

Kodla Büyü

ybilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar daha önce AÖL-MAÖL 3.Dönem Sınavlarına giren var mı sınavlar kaç saat sürüyor
kaç saatlik ücret alıyoruz bilen var mı

kadaşlar biz okul olarak meb in yaptığı MTSK sınavı hariç görev istemiyoruz.
ösym: 120 civarı
Anadolu fak: 85 civarı
meb: 45 civarı sınav ücreti vermekte.

bu tabloya bakıp ta sınav görevi almak mantıklı mı?
MEB kendi personeline değer vermemekte... ne kadar acı.

size doktorlardan örnek vereyim...
çok değil daha geçen aylarda
nöbet ücretleri için eylem yapacağız dediler,,, başbakan eylemden bir gün önce çıkıp nöbet ücretlerine %50 zam yapacağız dedi,,, buna rağmen doktorlar eylem yaptı...%50 zam aldılar (helal olsun)

size öğretmenlerden örnek vereyim...
geçmiş yıllarda öğretmenlerin ek ders diye bir ücretleri yokmuş,,,
tös denilen sendika karar alıyor, öğretmenler 3 gün okula gitmemişler, ondan sonra öğretmenlere ek ders ücreti verilmeye başlamış. (o öğretmenlerin ellerinden öpüyorum, Allah razı olsun hepsinden)

*koca okulda 1 tek ben "ücret yoksa nöbet yok" eylemi yapıyorum... böyle olunca nöbetler için ücret alabilirmiyiz !!!

HAK verilmez ALINIR...

saygılarımla...

En fazla 3 saat sürer. 5 saat ekders ücreti her oturum için. 3 oturuma da çıkarsa 3*5*9=135 TL

ybilgin' Alıntı:
arkadaşlar daha önce AÖL-MAÖL 3.Dönem Sınavlarına giren var mı sınavlar kaç saat sürüyor
kaç saatlik ücret alıyoruz bilen var mı
Açık Lise ve Açık ortaokul sınavları 150 dakika sürer ve 5 saat ekders ücreti ödenir.

Re: Ynt: AÖL-MAÖL 3.Dönem Sınavları başvuları

@@@@@@Nöbet ücreti@@@@@@
Ahhh
adı ve esamesi yok.
Ne öğretmene nöbet ücreti isteyen sendika Deklarasyonu, nede vrrecek olan bir siyasi irade ye son 1 haftada rastlamadım

ya gercekten aklim almiyor ya bu sinavlarda nasil gorev istenir sirf bu yuzunden en yakin arkadaslarimla tartistim bu kadar mi degersiz bir meslegiz ama suc bizde almayin kardesim gorev bu kadar basit bir sinavda gorev almasin bakalim ogretmenler ne oluyor bunu dusunemiyoruz zaten sinavlar artik merkezi oldu herkese rahatlikla sira gelir.ne desek bosa

TÖS, ülkemizin en başarılı sendikasıdır. Genel Başkanlığını Fakir Baykurt yapmıştır. Baykurt, köy enstitüsü mezunu bir köylü çocuğudur. 650 kamu personeli sendikasının bulunduğu bir dönemde 70 bin üyesi olan bir öğretmen sendikasıdır.

4 günlük bir "büyük öğretmen boykotu" yapmıştır. 70 bin üyesi olmasına rağmen, boykota 110 bin kişilik bi katılım olmuştur. TÖS üyeleri çok cefalar çektiler ama “Mutsuz halkın mutlu öğretmeni olmayız” ilkesi ile hareket ettiler.

TÜRKİYE’NİN İLK GENEL GREVİNİ YAPTILAR
TÖS davasında yargılananlar kendilerine sunulan af önerisini reddettiler; TÖS’ün, tarihimize suçlu gibi bir mahkeme kararıyla kapatılmış olarak geçmesine izin vermediler. Dava Askeri Yargıtay’a gitti ve TÖS ile yöneticileri beraat etti.
http://www.aydinlikgazete.com/turkiye-t ... 60751.html

Baykurt, TV'de dizisi çekilen "yılanların öcü" romanının yazarıdır.

e.kurt' Alıntı:
kadaşlar biz okul olarak meb in yaptığı MTSK sınavı hariç görev istemiyoruz.
ösym: 120 civarı
Anadolu fak: 85 civarı
meb: 45 civarı sınav ücreti vermekte.

bu tabloya bakıp ta sınav görevi almak mantıklı mı?
MEB kendi personeline değer vermemekte... ne kadar acı.

size doktorlardan örnek vereyim...
çok değil daha geçen aylarda
nöbet ücretleri için eylem yapacağız dediler,,, başbakan eylemden bir gün önce çıkıp nöbet ücretlerine %50 zam yapacağız dedi,,, buna rağmen doktorlar eylem yaptı...%50 zam aldılar (helal olsun)

size öğretmenlerden örnek vereyim...
hocam anadolu fak. Ne nereden başvuru yapıyoruz?
geçmiş yıllarda öğretmenlerin ek ders diye bir ücretleri yokmuş,,,
tös denilen sendika karar alıyor, öğretmenler 3 gün okula gitmemişler, ondan sonra öğretmenlere ek ders ücreti verilmeye başlamış. (o öğretmenlerin ellerinden öpüyorum, Allah razı olsun hepsinden)

*koca okulda 1 tek ben "ücret yoksa nöbet yok" eylemi yapıyorum... böyle olunca nöbetler için ücret alabilirmiyiz !!!

HAK verilmez ALINIR...

saygılarımla...

3 hafta önce acil orta okul görevi resen tarafıma verildi.
gitmedim. Bu sınavlarda bakanlık kendi öğretmenin değer vermediği için. 27.06.2016 tarihine kadar ceza aldım. Bakanlığın yaptığı sınavlara başvuramayacagim
Ne demiş nazım hikmet
sen yanmasan ben yanmaSam
nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa .

Saygılarımla dostlar...

MEB'in sınavlarında görev istemeyecek meslektaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Ben de yıllardır e.kurt hocamın sıraladığı gerekçelerden dolayı MEB'in sınavlarında görev almıyorum. Ta ki ücret adaletsizliği giderilene kadar...

Re: Ynt: AÖL-MAÖL 3.Dönem Sınavları başvuları

COBOL' Alıntı:
@@@@@@Nöbet ücreti@@@@@@
Ahhh
adı ve esamesi yok.
Ne öğretmene nöbet ücreti isteyen sendika Deklarasyonu, nede vrrecek olan bir siyasi irade ye son 1 haftada rastlamadım

Sayın hocam ücret yoksa nöbet yok eylemini başlatan eğitim iş sendikasidir.
2 yıldır ben okulda nöbet tutmuyorum.
sendika kararı olduğu için bir şey yapılamıyor hatta bu kkonuda bazı müdürler uyarı aldı sendika kararını uygulamadiklariicin

2012'den beri protesto ediyor ve hiçbir sınavda görev almıyorum. En azından safım belli...

3ü de aynı okula çıkmış bana ama evime uzak iki oturum arasında ne kadar süre var iki oturuma da katılırsam 90 tl mi alacağız değmez dimi yaw :oops:

BBNET
Geri