PCkey Aktif Üye Mesajlar 194 27 Mayıs 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, Bana 3-4 Haziranda yapılacak AÖF sınavlarında Yardımcı Engelli Gözetmenlik görevi çıktı. Ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar, Bana 3-4 Haziranda yapılacak AÖF sınavlarında Yardımcı Engelli Gözetmenlik görevi çıktı. Ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
mkankan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 592 27 Mayıs 2017 #3 Sanırım ekstra bir fazlası yok. Gözetmen ücreti 85 tl.
F ferdi Aktif Üye Mesajlar 183 6 Aralık 2019 #4 Aöf Yardımcı Engelli Gözetmen ücreti 2019 ne kadar? normal gözetmen ücreti mi? alır extra bir zorluğu var mıdır?
Aöf Yardımcı Engelli Gözetmen ücreti 2019 ne kadar? normal gözetmen ücreti mi? alır extra bir zorluğu var mıdır?
B bil_tek&yaz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 266 6 Aralık 2019 #5 220 TL PCkey' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Bana 3-4 Haziranda yapılacak AÖF sınavlarında Yardımcı Engelli Gözetmenlik görevi çıktı. Ücreti hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ...
220 TL PCkey' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Bana 3-4 Haziranda yapılacak AÖF sınavlarında Yardımcı Engelli Gözetmenlik görevi çıktı. Ücreti hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ...