AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞ ARKADAŞLAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar klasik ağırlıklı not hesabı yapmanız lazım. En az 15 yıllık öğrencilik süreci yaşadınız bunu daha önce defalarca hesaplamışsınızdır...

jelibon' Alıntı:
Koşullu geçmek nasıl oluyır?

Hocam eğer genel not ortalamasında 2 nin altında kalırsanız şartlı geçtiğiniz dersler tekrar almanız gerekir. Ama eğer 2 nin üzerindeyse sorun yoktur.

harf notu X kredi + harf notu X kredi = çıkan sonuçları toplayıp toplam krediye bölüyosunuz. çıkan sonuç 2 den yukarı ise şartlı olan dersleri de geçmiş oluyosunuz.
ff -
dd- 1
dc- 1.3
cd- 1.7
cc- 2
cb- 2.3
bc- 2.7
bb- 3
ba- 3.3
ab- 3.7
aa- 4

ben de geçmişim tüm derslerden çok şükür fakat hem vize hem final beklediğimden ve hesapladığımdan daha az geldi puanlar bu nasıl iştir

hiç çalışmadım bi tane dc var onu da şartlı geçtim. bu sistem çok iyi oldu bence :+1: bu sistem de kalmak için üstün bi çaba göstermek lazım bence :D

arkadaşlar herkes mesajlarının sonuna bölümlerini de yazarsa ii olur.. bi fikir ediniriz bölümlerle alakalı..

benimde en dusuk notum cd tum derslerden gectim darısı diger bölümlere bu arada bilgisayar AA gelmis galiba bizim grup bilgisayar dersinin canını yukseltti :)))

işletme son. arkadaşlar okulu bitirince kademeye ya da dereceye bi katkısı oluyo mu. bi de işletmeyi bitirince öğretmenlikten kurumlar arası geçiş nasıl oluyo bilen var mı

kelebeketkisi' Alıntı:
3 tane AA 2 tane BA bir tane AB bir tane de BB var :roll:

Hocam bende de bir tane AB diye not var ,ama ben AB diye bir not bilmiyorum. BA tamam da bu AB'nin ne olduğunu bilen var mı acaba...

BBNET
Geri