AÖF nin saçmalıkları..

Kodla Büyü

havin.de

Aktif Üye
Aöf vize sınavlarım berbat geçti. Şimdi final hazırlığı için kalan konulara baktığımda vize sorularına finalde sorumlu olduğumuz ünitelerin de karıştırıldığını farkettim.
Geçmiş yılların vize sorularının ve ders kitaplarındaki soruların tamamını gözden geçirdiğim halde sınavda şok olmuş soruların nereden çıktığına anlam verememiştim. Ama şimdi anlıyorum. Sorumlu ünitelerden değil kitabın tamamından soru hazırlanmış.

Sorular saçma ve gereksiz ayrıntılarla dolu. Zaten bence kitaplarda fazla hikayeleştirilmiş. İçinden bilgi ayıklamaya çalışırken kanser oluyorsunuz. İnsan gerekli bilgileri verir, en önemli noktaları sorar. Gören de boğaziçi ünivde okuyoruz sanacak.

Bir arkadaş daha yazmıştı bu konuda, bilişim dersi sorularının hatalı olduğu ile ilgili, geçen seneki sorularda da saçma ve çift cevaplı olanlar vardı.

Bi bölüm okuyalım dedik burnumuzdan getirdiler ya öff..

AÖF soruları hep çok kalitesizdi, hala da öyle. geçenlerin çoğuda çıkmış sorulara çalışarak geçer, murat yayınlarının çözümlü soru bankalarıda meşhurdur. yoksa o kitaplara çalışıp, detayları öğrenebilecek olanların çoğu zaten örgünü kazanırdı. yaygın eğitimi zorlaştırmak için zor ve kalitesiz soru tekniği bilinçli olarak kullanılıyor bence. atatürk açık öğretimin sorularıda aynı böyle.

BBNET
Geri