99 model 100 binde toyota coralla

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atakom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

atakom

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
okulda öğretmen arkdaşımız satıyor, değişensiz ve boyasız, tertemiz, biniciye gidecek masrafsız bir araç,

Hocam terra mı, luna mı, 1,3 mü 1,6 mı klima var mı?
Şehir neresi?

Konuyu açan arkadaş;

İlan verme, fotoğraf verme, link verme. Bir model bir de km yaz geç git. Bir de üstüne atarlan :-1:

Hayırlı satışlar

kafkas' Alıntı:
Konuyu açan arkadaş;

İlan verme, fotoğraf verme, link verme. Bir model bir de km yaz geç git. Bir de üstüne atarlan :-1:

Hayırlı satışlar
ya arkadaşlar bi konu açtık pişman ettiniz açtığımıza;
arabanın sahibi 50-55 yaşında bi adam, arabayı satacağını bugun söyledi, sıfır araç aldığı için satıyor. ilan filan daha açmadı.
neyse satılık araç maraç yok bu forumda harbi araba satılmaz.

patavatsız konuşan adama da atarlanırım tabi

Ilk defa forumdan bir araca talip olacaktım, aracı Arkadaşı küstürdünüz. :)

atakom' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
Konuyu açan arkadaş;

Hayırlı satışlar
ya arkadaşlar bi konu açtık pişman ettiniz açtığımıza;
arabanın sahibi 50-55 yaşında bi adam, arabayı satacağını bugun söyledi, sıfır araç aldığı için satıyor. ilan filan daha açmadı.
neyse satılık araç maraç yok bu forumda harbi araba satılmaz.

patavatsız konuşan adama da atarlanırım tabi

Ben de diyorum ki Rengini, motorunu, fiyatını, egzosunun değiştiğini, satan adamı vb. gibi sonradan yazacağına en başından durumu izah etsen, bunlar yaşanmaz.

Ne bekliyorsun, millet soracak tabi sen açıklamazsan.

Neyse ne , hadi eyvallah

burada doğru düzgün araba satmaya çalışan iyi niyetli arkadaşlar oldu 3 kez buna rastladım ama ne hikmetse hep burada ki sorulardan dolayı adamlar bir daha uğramaz oldu niyeti ciddi olan pm atar tlfda sorar ne soracaksa

BBNET
Geri