99-2000 model toyota corolla almayı düşünüyorum. ne dersiniz

Kodla Büyü

biitan

Aktif Üye
şöyle 10-12 ,13 bin civarı bi toyota coralla düşünüyorum ne dersiniz?

düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Nedense bizim ülkede bir toyota modasıdır gidiyor...Halbuki onun ayarında başka arabalarda var nissan var mesela honda var ...alternatifleride araştırın hocam.Ama piyasa olarak toyota yukardaki nedenden dolayı önde tabi.

oda akp arabasımı yoksaaaa... :puhaha: sen nissanların hondaların ne kadar olduğunu biliyormusun 12-13 alacağın hondayla toyota birmi,güzel araba abim kullanıyor

mahmutkarakus' Alıntı:
şöyle 10-12 ,13 bin civarı bi toyota coralla düşünüyorum ne dersiniz?

düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
hocam diyorki 10-12 bin civarı hocam ilon 15 lik araba buluyor ne varki aradaki fark 2000 liracık
15 i veren adam 16 yıda verir ne ki aradaki fark 2000 liracık

Ne sırnaşık şeysin sen yahu ... hoşşt diyorum bulaşma... salyan necis çünkü....

hocam o paraya güzel bir corrolla alırsın.ayrıca 99-2000 kasaları çok tutulmadı.97-98 tip 1.6 motorlulardan bakabilirsin.

nissan honda toyotanın ayarı değil piyasasıda iyi değil.. hocam 99-2000 modelleri boşverin bence temizinden 97-98 model 1.6 motor 16valf klimalı GLİ model alın ancak 13'e alamassınız.. eğer temizse 15 den aşağı satan olmaz asla..
ama 99-2000 modelleri dediğiniz fiyata bulursunuz..

tayinci' Alıntı:
nissan honda toyotanın ayarı değil piyasasıda iyi değil.. hocam 99-2000 modelleri boşverin bence temizinden 97-98 model 1.6 motor 16valf klimalı GLİ model alın ancak 13'e alamassınız.. eğer temizse 15 den aşağı satan olmaz asla..
ama 99-2000 modelleri dediğiniz fiyata bulursunuz..

honda toyotanın ayarı değil mi?

96-2000 civiclerin piyasasını araştır istersen bide iyi değil demiş.

en yakın bir tamirciye git sana önereceği iki araba 93-98 corolla veya 96-2000 civic olacaktır...

seat cordoba var bende .99 model sxe. araç full.sizede bunu tavsiye ederim.Tüm parçaları WV ve Audi.bilen bilir seatı. :+1: fiyatlarıda makul.

BBNET
Geri