9-10 .Sınıf Seçmeli Bilişim Teknolojileri Materyal Yardımı

Kodla Büyü

mbaRs

Üye
Merhabalar ilk defa lisede seçmeli bilişim teknolojileri ersine gireceğim. 9.Sınıflar için programlama temelleri ile 10. sınıflar içinde Python programlama ile devam edeceğim . İki derste haftalık 1 er ders saati şeklinde ilerleyecek. Yıllık planımı defterdoldur uygulaması üzerinden oluşturdum ama elimden sunu anlamında yeterli kaynağım yok bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Ben de 10.sınıflara gireceğim daha önce lise de derse girmedim. Kaynak ben de isterim varsa

Umarım yardımcı olacak birileri vardır. Bende liseye görevlendirildim hiçbir bilgim yok.

Hocam bilişim teknolojileri öğretmeniyiz. Bu forumda bilgi araştıracak yeterlilikteyiz. Forumun arama özelliğinden BTY modülleri ile ilgili geçen yıl ki paylaşımlarımıza ulaşabilirsiniz. Onur hocam ben ve bir kaç arkadaş daha geçen yıl hazırlayabildiklerimizi materyal bölümünde paylaştık. Programlamaya giriş ve algoritma modülleri ile ilgili dökümanlar var, Python ile ilgili dökümanlar var. Bu konuda @only61 in emeği çok.
arama olarak. Çok mesaj yazıldığı için altlarda kalmıştır. Konu tarihinden geçen yıl 1 dönem kapsam aralığına baksanız zaten bulunur.

PGA
Programlamaya giriş ve algoritma gibi kelimeler kullanın veya ünite.

Son düzenleme:
ilksms
Geri