800 tl ye kadar projeksiyon önerisi istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
800 tl ye kadar projeksiyon önerisi istiyorum. benim düşündüğüm benq mp515 ti ama piyasada yok şu an... tavsiyelerinizi bekliyorum.

Re: 600 tl ye kadar projeksiyon önerisi istiyorum

onlarda stok olmaz genelde. siz bilirsiniz. sormadan para yatırmayın.

800 liraya alacağınız projeksiyonu kullandığınız güneş ışığı girmemesi gerekir. aksi takdirde sağlıklı görüntü elde edemezsiniz. ben sizin yerinizde olsam projeksiyon yerine 82 ekran lcd tv alırım hocam. hem ömür olarak daha fazla gider hemde daha net görüntü elde edersiniz

hocam bu yeni led olanlar nasıl kullanışlı mı? 30.000 saatten bahsediyor çok iyi değil mi

media marktta bir epson modeli vardı 765 gibi birşey birde %18 kdv indirimi falan baya uygun oluyor.

her_dem' Alıntı:
800 liraya alacağınız projeksiyonu kullandığınız güneş ışığı girmemesi gerekir. aksi takdirde sağlıklı görüntü elde edemezsiniz. ben sizin yerinizde olsam projeksiyon yerine 82 ekran lcd tv alırım hocam. hem ömür olarak daha fazla gider hemde daha net görüntü elde edersiniz
:+1:

okul için almıştık ledli projeksiyon lg k11...kullanacağın mekan kesinlikle karanlık olmalı ve duvara, perdeye yakın takılmalı. lamba olmadığı için kullanım süreleri çok iyi, ancak bana göre eski projeksiyonum daha güzeldi..

kdv indirimi yaptıramayı unutmayın, eğim kurumu sonuçta. Bizim müdür kipadan benq almış 590tl ye falan gelmiş. :+1:

Hocam biz okula yeni Acerx 110 p aldık. Okul aile birliği hesabına parayı yatırıp, ordan harcama yaparsanız, bilgisayarcılar kdv indirimi yapıyor. Biz bu şekilde 750tlye aldık projeksiyonu. Sİzde belki bu şekilde alırsanız, 800tl civarına istediğiniz projeksiyonu alabilirsiniz.

viewsonic pjd5133 bu hafta alıcaz, 2700ansi ışık, eko modda 6000 saat lamba ömrü electroworld de 749 tl

BBNET
Geri