8.sınıflar not işlemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozcgmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozcgmn

Site Gezgini
8.sınıflara proje notu mu yoksa ders et. katılım notu mu vereceğiz acaba kesin bilgisi olan var mı ?

Proje notu değil hocam 2 tane ders içi katılım notu gireceksiniz kesin bilgi

Hocam nerden bilgi acaba nereden öğrendiniz iki proje iki derse katılım otu girmemi istedi idare.

en az beş tane derse katılım notu verilecek.. kaç tane vereceğiniz size kalmış artık.. proje yapmayan çocuğa neye dayanarak proje notu verebilirsiniz ki.. idare ısrar ederse oku bakalım canım yönetmelikte ne yazıyor seçmeli ders değerlendirme ile ilgili demeniz yeterli olacaktır..

Bikaç yerde de proje notu girilecek kesin bilgi yazmışlar herkes farklı bir şey söylüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum şuanda. :(

Projeler 2.dönem verilen notlardır, her dersten en az 2 sınav yapılır mantığıyla 2 tane ders etkinliklerine katılım notu verilebilir.
Gereksiz bilgilerle dallandırıp budaklandırmaya gerek yok

Proje notu 1. dönem yada 2. dönem öğretmenin proje alan öğrenciye göre notunu vereceği bölümdür.Öğretmen proje notunu ister 2. dönem ister 1. dönem girer ve bir öğrenci yılda bir defa proje ödevi alır kimse kafanızı bulandırmasın saçma sapan şeylere gerek yok

mekrel' Alıntı:
en az beş tane derse katılım notu verilecek.. kaç tane vereceğiniz size kalmış artık.. proje yapmayan çocuğa neye dayanarak proje notu verebilirsiniz ki.. idare ısrar ederse oku bakalım canım yönetmelikte ne yazıyor seçmeli ders değerlendirme ile ilgili demeniz yeterli olacaktır..

en fazla.

idare tanımlasın bilişim teknolojileri dersini açılır.
projeye çocuk proje aldıysa girin . derse katılım giricem ben 2 tane. 1 tane de girebilirsiniz sonuçta ortalaması alıncak aynı şey. karneye baktım gözüküyor derse katılım girdim deneme amaçlı sorun yok.
not : bazı okullar bilişim teknolojileri ve yazılım seçmiş sınav notu girmek için fakat ne alakası var bu e okulun hatası o dersin orada gözükmemesi gerekiyor ki

Hasanhoca' Alıntı:
mekrel' Alıntı:

en fazla.
:oops: en fazla olacaktı..

BBNET
Geri