jazemin' Alıntı:Teşekkür ederiz hocam ama dünya emekçi kadınlar günü şeklinde kutlasanız daha çok makbule geçerDüşünceli davranışınız için teşekkürler yine de.
364 gün bizim hocam bırak 1 günü kıskanma :lol: :lol:runalone' Alıntı:erkekler günü nerde :sleep: :sleep: :sleep:
Hocam niyetim konuyu başka tarafa çekmek değildi.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. İnce davranışınız için önceki mesajımda da teşekkür ettim, yine teşekkür ediyorum. Ben sadece bugünün kadın olduğumuz için değil emekçi olduğumuz için kutlanmasını istediğim için öyle bir yorumda bulundum. İşi bayanlar matinesi kıvamında kutlamalara dönüştüren medyaya kızgınım biraz. Tepkim onlara,size değil yani...rtyucel' Alıntı:jazemin' Alıntı:Teşekkür ederiz hocam ama dünya emekçi kadınlar günü şeklinde kutlasanız daha çok makbule geçerDüşünceli davranışınız için teşekkürler yine de.
hocam bu emekçi tartışmalarına burada girmek istemediğim için yazmadım.
işin aslını çıkış noktasını gayet iyi biliyorum.
facebook'ta gereksiz bir tartışmaya girildi bu "emekçi" ibaresi üzerine,
zaten gergin bir ortam içerisindeyiz kelimelere takılmayalım.
Amacım burada BÜTÜN BAYAN ÖĞRETMENLERİMİZİN gününü kutlamaktı.
Lütfen burada da konu başka yerlere çekilmesin.
Bugün bir kesimin değil bütün bayanların günü.
hocam sizi anlıyorum, sadece yukarıdaki mesajımda da bahsettiğim gibi olay facebook ta başka yönlere çekilince birbirini tanımayan arkadaşlarımın hakarete varan boyutlarda yorumları olunca buraya da yazdığıma aslında ilk başlarda pişman olmuştum.jazemin' Alıntı:Hocam niyetim konuyu başka tarafa çekmek değildi.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. İnce davranışınız için önceki mesajımda da teşekkür ettim, yine teşekkür ediyorum. Ben sadece bugünün kadın olduğumuz için değil emekçi olduğumuz için kutlanmasını istediğim için öyle bir yorumda bulundum. İşi bayanlar matinesi kıvamında kutlamalara dönüştüren medyaya kızgınım biraz. Tepkim onlara,size değil yani...rtyucel' Alıntı:jazemin' Alıntı:Teşekkür ederiz hocam ama dünya emekçi kadınlar günü şeklinde kutlasanız daha çok makbule geçerDüşünceli davranışınız için teşekkürler yine de.
hocam bu emekçi tartışmalarına burada girmek istemediğim için yazmadım.
işin aslını çıkış noktasını gayet iyi biliyorum.
facebook'ta gereksiz bir tartışmaya girildi bu "emekçi" ibaresi üzerine,
zaten gergin bir ortam içerisindeyiz kelimelere takılmayalım.
Amacım burada BÜTÜN BAYAN ÖĞRETMENLERİMİZİN gününü kutlamaktı.
Lütfen burada da konu başka yerlere çekilmesin.
Bugün bir kesimin değil bütün bayanların günü.