hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 29 Kasım 2007 #1 Öğrencilerim için hazırladığım özet ve temel kodları içeren HTML el kitabı ektedir. Ekli dosyalar HTML_El_Kitabı.rar HTML_El_Kitabı.rar 49.8 KB · Görüntüleme: 2,682
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 27 Aralık 2007 #4 E yuh yani 64 kişi indirmiş. 2 arkadaş tşk etmiş. Ne zor geliyor bi tşk etmek, değerlendirme yapmak.
metalci Site Gezgini Mesajlar 54 27 Aralık 2007 #8 zorla güzellik olmaz. siz içinizden geliyorsa bir iyilik yapın gerisini süşünmeyin.
R response Aktif Üye Mesajlar 114 27 Aralık 2007 #11 saol dostum Bu arada okullara gelen şu 10 tane kitapçık ve cd var ya o kitapları tarayıcıdan geçiren varsa paylaşıversin bi zahmet. her öğrenciye lazım da
saol dostum Bu arada okullara gelen şu 10 tane kitapçık ve cd var ya o kitapları tarayıcıdan geçiren varsa paylaşıversin bi zahmet. her öğrenciye lazım da
O oflihoca Üye Mesajlar 25 30 Aralık 2007 #18 İyilik yap denize at balık bilmez ise Halik bilir. Rebbum teğala ve tekeddes hazretleri razı olsun.
A alkyne Üye Mesajlar 1 27 Şubat 2008 #23 emrah hocam teşekürler.bende göreve yeni başladım bilgisayar öğrt.notlar süper kullanıcam derslerimde kolay gelsin...
emrah hocam teşekürler.bende göreve yeni başladım bilgisayar öğrt.notlar süper kullanıcam derslerimde kolay gelsin...