hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 28 Aralık 2007 #1 Arkadaşlar, hazırlamış olduğum el kitabının devamıdır. Dökümanı ayrıca düzenledim. E bi TEŞEKKÜR'ü de hakederiz herhalde değil mi? Ekli dosyalar HTML_El_Kitab.rar HTML_El_Kitab.rar 38.4 KB · Görüntüleme: 2,431
Arkadaşlar, hazırlamış olduğum el kitabının devamıdır. Dökümanı ayrıca düzenledim. E bi TEŞEKKÜR'ü de hakederiz herhalde değil mi?
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 30 Aralık 2007 #4 Yahu kimse 8 lerde HTML işlemiyor mu :shock: Neyse ...
B bayram_asik Üye Mesajlar 5 24 Ocak 2008 #12 YA HOCAM TEŞEKKÜRLER AMA BEN DE HTML İŞLESEM Mİ YOKSA EXCEL DEN Mİ BAŞLASAM DİYE DÜŞNÜYORUM
B berfin Üye Mesajlar 8 14 Şubat 2008 #14 çok teşekkurler ama maalesef işlemiyorum çünkü ilk defa bilgisayar kullanan da var
mrsduzcelee Aktif Üye Mesajlar 123 11 Eylül 2008 #20 işleyeceğim ama nasıl olacak bilmiyorum öyle sınıflara göre almış müdür 1-8 arasını çocuklar ilk defa görecekler bilgisayar dersi yandığım kesindir kaynaklar için teşekkürler
işleyeceğim ama nasıl olacak bilmiyorum öyle sınıflara göre almış müdür 1-8 arasını çocuklar ilk defa görecekler bilgisayar dersi yandığım kesindir kaynaklar için teşekkürler
oz_om Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 476 30 Eylül 2009 #24 hocam oluşturduğunuz kitabın 1. ve 2. kısımlarını indirdim emeğinize sağlık teşekkürler :+1: