sonzeybek Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 305 15 Ocak 2011 #1 bu fiyatlarda masrafı ve yakıtı az bir otomobil için tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum. ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
bu fiyatlarda masrafı ve yakıtı az bir otomobil için tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum. ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Parhelion Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,126 15 Ocak 2011 #4 kırsaldaysanız broadway şehirdeyseniz corolla eski kasa
M msa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 15 Ocak 2011 #6 gulftown' Alıntı: toyota eski kasa... Genişletmek için tıkla ... +1
bumit Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 521 15 Ocak 2011 #7 msa' Alıntı: gulftown' Alıntı: toyota eski kasa... Genişletmek için tıkla ... +1 Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1:
msa' Alıntı: gulftown' Alıntı: toyota eski kasa... Genişletmek için tıkla ... +1 Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1:
M macar20 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 319 15 Ocak 2011 #8 Renault 19 Europa 1.6 RNE Sedan,, tavsiye ederim.. klimalı ve enjeksiyonlusunu bulursan kaçırma... ben kullanıyorum ordan biliyorum :+1: :+1:
Renault 19 Europa 1.6 RNE Sedan,, tavsiye ederim.. klimalı ve enjeksiyonlusunu bulursan kaçırma... ben kullanıyorum ordan biliyorum :+1: :+1:
K kaan58 Site Gezgini Mesajlar 79 15 Ocak 2011 #9 toyota eski kasa ve temizi o fiyata zor bulur yine brodway gibi göürünüyo ama siena da olur
sonzeybek Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 305 16 Ocak 2011 #10 yorumlarınız için teşekkürler herkesin cevapları çok mantıklı inş bana uyan bişeyi bulurum iyi akşamlar :wink:
yorumlarınız için teşekkürler herkesin cevapları çok mantıklı inş bana uyan bişeyi bulurum iyi akşamlar :wink:
S SLYMNSMN Üye Mesajlar 26 20 Ocak 2011 #13 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6-ie/detay hocam iki yıl sorunsuz kullanır yine aynı fiyata satarsınız saygılar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6-ie/detay hocam iki yıl sorunsuz kullanır yine aynı fiyata satarsınız saygılar..
ogretmen_ahmet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 254 20 Ocak 2011 #14 Parhelion' Alıntı: kırsaldaysanız broadway şehirdeyseniz corolla eski kasa Genişletmek için tıkla ... +1
Parhelion' Alıntı: kırsaldaysanız broadway şehirdeyseniz corolla eski kasa Genişletmek için tıkla ... +1
ozkansedef Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,058 20 Ocak 2011 #16 corolla eski kasa ne demek yahu 93-94 model corollolara bak hocam. ama dikkat et japonyada imal edilenlerinden olsun.
corolla eski kasa ne demek yahu 93-94 model corollolara bak hocam. ama dikkat et japonyada imal edilenlerinden olsun.