Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkçası arabayı sattıktan sonra bakacağım hocam o detaylara, ya sıfır olacak, yada km olarak 10.000 olmamış hasarsız araç bulabilirsem onlara yöneleceğim.
yok hocam ne kusuru.. araç gayet temiz ve yakıt açısından uygun, o nedenle açılışı bu fiyattan yaptım, ama çokta fazla düşmez zaten.. 21.500 gibi bırakırım diye düşünüyorum..
hocam arabanda boya yoksa eğer yaşına göre çok dinç ve çok temiz gözüküyor km de dizel bu model araca göre çok düşük gerçekten. ev arkadaşımda vardı aynı araçtan adeta yakıtı kokluyor denebilir. hayırlı satışlar.
sağolun hocam.. yakıt konusunda memnun olduğum için sadece model yükseltmek istiyorum.. arkadaşın sıfır i20 ye binince konfor farkını anlıyorum resmen, ve bende artık daha konforlu bi araç istiyorum
aynı özellklerde benzin+lpg renk buz mavisi
18,500'a bulmuştum .param yetmediiği için alamadım. dizel ile lpg arasında fiyat olarak ne kadar oynar bilemiyorum.
evet ortalamanın biraz üzerinde fiyat verdim ama bırakmayı düşündüğüm fiyat 21 civarları işte. 18.000 lere kadar düşeceğini sanmıyorum fiyatın. acil satılık olsaydı belki bir nebze.