arslan_1905
Üye
Az evvel ağustos ayi tebliğler dergisinde okudum ama 5 ve 6 'yi göremedim acaba yanlış mi anladim
7 ve 8. Sınıflarda seçmeli yoktu secmelilerde bu sene seçeneklerde yoktu
Kaldı ki ders saati acısından sıkıntı yaşayan bir öğretmen olarak başlığı eleştirmek yerine cevap vermemeyi tercih edebilirsiniz burası bilişim platformu
Böyle başlıkları görünce gerçekten üzülüyorum. Hayır yani 7 ve 8 de zaten seçmeliydi bu ders. Ayrıca Bununla ilgili madde görünce nasıl dersin 5 ve 6 da kaldırıldığı sonucu çıkarılabiliyor akıl alır gibi değil.
5 ve 6lar için son öğretim programı sanırım şu:Dersin değil dersin öğretim programının kaldırıldığı yazıyor. 5 ve 6 lara hangi öğretim programı uygulanacak?
yazı var mı?
Arkadaşım geçen yıl yeni öğrerim programı yayınlandı ve 5-9 için uygulanacak dendi. 2018-2019 da da Diğer şubeler kademeli olarak değil direk yeni müfredata geçilecek dedi. Kaldırıldığı söylenen öğretim ğrogramları eski öğretim programları yani. Kapiş?Dersin değil dersin öğretim programının kaldırıldığı yazıyor. 5 ve 6 lara hangi öğretim programı uygulanacak?
yazı var mı?
Değişen bir şey yok... 7 ve 8.sınıflarda öğretm programı değişmiş, 1-4 sınıflara öğretim programı gelmiş.. 5.ve 6.sınıflarda değişen birşey olmadığı için olmaması normal.. zaten en son haziranda değişmişti.
Genel olarak olumlu bir durum ..