7 .Sınıflarda seçmeli Bilişim Teknolojileri Yıllık Planı

Kodla Büyü

ankaral

Site Gezgini
7.sınıflarda 2 saat seçilen bilişim teknolojileri dersinin planını nasıl yapacağız bilgisi olan var mı acaba.Neye göre yapacağız konular neler olacak

aynı öğretim programını alacaksınız 4 bölümü ikişer aydan dağıtacaksınız. konuları anlatacağınız bir şeylerle ilişkilendirmek de çerçeve program olduğu için çok kolay

örnek:
klavye kullanımını bile klavye kullanmayı öğrenen bir çocuğun başından geçenler konulu kısa film çalışması olarak planlayabilmeniz mümkün

Öğretmenim, ttkb yayınladığı öğretim programı 5. ve 6.sınıflarda anlatıldı benim anlamadığım 7 sınıflarda seçilen 2 saatlik derste 5.ve 6. sınıflardan farklı hangi konular olmalı.

ankaral' Alıntı:
Öğretmenim, ttkb yayınladığı öğretim programı 5. ve 6.sınıflarda anlatıldı benim anlamadığım 7 sınıflarda seçilen 2 saatlik derste 5.ve 6. sınıflardan farklı hangi konular olmalı.
Çerçeve öğretim programının tamamının 5 ve 6. sınıflarda anlatılması yanlış zaten. Bizim yapmamız gereken o çerçeve programdaki kazanımları seviyelere göre sınıflara dağıtmak. Yoksa 5. sınıfta anlattığımız bir konuyu 6-7-8'de de her sene her sene anlatmamız gerekecek, bununda pek bi faydası olmaz.

BBNET
Geri