7.500TL hasar kayıtlı araç alınır mı?

Kodla Büyü
alınmaz bu araç hocam. baksanıza sağ solu yamulmuş, şaftı kaymış gibi duruyor.

hocam iki çamurluk boyalı 7500 hasar kaydı yanlıştır. mutlka değişen var bu araçta bu hasar kaydı varsa. bende opel astra vardı sağ iki kapı sacı değişmiş 5000 tl hasr kaydı olarak aldım bende o hasar kaydı 7500 e çıktı sattım. hasarların nerde olduğu önemli ama 2 parça boyadan renoda bu masraf çıkmaz.

hocam bu hafta özellikel araç alış satışında hep danışmanlık yaptım ve kımse sıkıntı yasamadı ,
aciz ane fikrim bu arabanın hiç albenisi yok , hasar kaydı belkide sistemde kayıtlı ama aracın görüntüsü gel beni al demiyor

onasıl bir kazaymıs ki çamurluklara vuruyor kaputa dokunmadan geçiyor

Hocam zaten çamurluk ve tampon kısımları plastik oluyor, clio da motor yaptırsan o fiyatlara çıkmaz diye düşünüyorum. Bence aşırı bir fiyat 7500.

normalde alınır ama ben satıcıya güvenmedim. açıklaması samimi gelmedi.

hocam fiyattan çok neler değişti ne işlemler yapıldı önemli olan o
iki çamurluğu boyamak tutsa tutsa 500-1000 TL tutar o da serviste
havayastıkları açılmışmı ,tampon değişmişmi ,önpanelde değişen varmı ,motorkısmından darbelimi bence bunları öğrenin eğer varsa böyle bir durum o araba pek alınmaz

hocam 1.2 aracı almayı düşünüyorsun bu fiyata. yazık... 1.2 16V 2014 symbol sıfır km 29000-34000 TL arasında değişen satış fiyatları var. 26 vereceksen sıfır al...

ben yaklaşık 1 hafta önce 2010 1.5 dci dizel symbol aldım 25000 TL... 2014 dizel symbol yaklaşık 44000 TL sen hesap et artık...

alttan darbe almıştır.kaporta önemli değil.servis kayıtlarından mutlaka çıkar. sel hasarlı da olabilir. dikkat edilmesi gerekir. kimse malını ucuza vermez dikkattttt :+1:

benim 8 yaşında arabamda toplam 8 bin hasar vardı olay oldu.fiyat kırmak için bahane.versin 24500 e al.

aracın önden kazası var muhtemelen. dikkatli bakarsanız kaputla tampon arasında sol taraf ile sağ tarafı arasında bariz fark var. aracın sağ tarafında bir parmaklık boşluk varken sağ tarafında ise kaput ile tampon arasında boşluk yok gibi

BBNET
Geri