7-3 teknik öğretmen maaşım normal mi?

Kodla Büyü

atacan2

Aktif Üye
Başlıkta belirttiğim gibi 7-3 teknik öğrtemenim çocuk, eş yardımı ve sendika yok,
Mayıs maaşım: 1.763 TL
Haziran maaşım: 1.791 TL

Aradaki fark: 28 TL

Sizce bu normal mi? %4 lük zam 28 TL ye mi denk geliyor?

Aynı durumda olan arkadaşlar var mı? Ya da 7-3 Teknik öğretmenler ne kadar alıyorsunuz ?

atacan2 hocam sen zaten teknik öğretmen maaşı almıyorsun maaşın çok düşük. Bir hata olmalı istersen mal müdürlüğüyle görüş.

hocam seninkinde sorun olduğu aşikar.hatta geçmiş 1 yıllık tüm bodrolarını mal müdürlüğünce incelet. Kesin eksik ödemen var. nerden baksan birikmiş 700 üstünde paran içerde kalmış
saygılar

Meslek lisesinde mi çalışıyorsunuz?
Meslek liselerinde çalışanlara teknik öğretmen maaşı ödenir.
80-90 TL normal öğretmenlerden fazladır.

hocam meslek lisesinde iseniz ve bunun yanında mesleki açık lise derslerinede giriyorsanız benim gibi malesef % 20 lik dilime girmiş bulunuyoruz hayırlı olsun

mayıs bordrosuyla haziran bordrosunu karşılaştırın anlarsınız zaten , gider kısmına baktığınızda gelir vergisi kesintim 53 ten 100 liraya çıkmış , bu da demek oluyo ki bir üst vergi dilimine girmişiz, toplamda 27 lira zam gelmiş bana da , gelir vergisi kesintisi farkı 47 lira kabataslak 74 lira zam gelmiş işte ama biz 27sini alabilmişiz. kardeşim problem yok yani .
yine bordronuzda geçen aylar vergi matrahı toplamına bakın , vergi dilimi her yıl maliye bakanlığı tarafından belirleniyor geçen yıl yıllık geliri 8700 ü geçenler yüzde 20 lik dilime giriyorlardı bu yıl ise 9400 olarak belirlendi şu anda normalde yüzde 15 vergi ödüyoruz yüzde 20 ye girince yüzde 5 daha fazla ödüyoruz. Her yıl sonunda otomatik olarak yüzde 15 e döneriz

semacik' Alıntı:
7/2 yim, diğer koşullar aynı,
Mayıs 1766 TL.
Haziran 1834 TL.

hocam ebodronuzu kimlik bilgilerinizi sildikten sonra paylaşır mısınız. bende bu ay itibariyle 7/3 teknik öğretmen maaşı almalıyım. bir de bireysel emeklilik var fakat maaşım 1814 tl diğer kalemlerde mi sorun var acaba..

çok programlı lisedeyim. erkek tekniğe bağlıydık. birlikte göreve başladığım cografya öğretmeninde söylediğiniz kadar fazla alıyorum. %20 ye haziranda girdim. normal ozaman

e bodro sisteminde sorun var, bodro alamadım sistem düzelince bilgi veririm,
Devlet bir taraftan veriyor bir taraftan alıyor, zam oranı %4 vergi oranı %5 ben bu işten birşey anlamadım,
28 TL zam mı olur?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    213.1 KB · Görüntüleme: 533
Sanırım yüzdelik dilimden dolayı benim maaşım bu şekilde, semacik hocam ilginiz için teşekkür ederim sizin bordonuzla benimki tutarlılık gösteriyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    122.1 KB · Görüntüleme: 528
atacan2' Alıntı:
Sanırım yüzdelik dilimden dolayı benim maaşım bu şekilde, semacik hocam ilginiz için teşekkür ederim sizin bordonuzla benimki tutarlılık gösteriyor.
vay arkadaş 1000 tl ekders mi off siz nerde çalışıyonuz hocam

hocam 8-2 teknik öğretmen.
eş, çocuk, sendika yardımı yok.
mayıs : 1749
haziran : 1789

doğru hocam,benim eş çalışmıyor çocuk yardımı var 2017 aldım,eş çocuk toplam 180 tl,6/2 siyim ben,şefim,2017 den çıkarırsan 1837 yapar. Herkes sallamış eksik,700 tl içerde vs diye.

hocam benim özel hizmet tazminatım yanlış hesaplanmış olabilir mi ? teknik öğretmenim aradaki fark neden olabilir.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    74.6 KB · Görüntüleme: 473
7/2 eş çalışıyor, çocuk ve sendika yok
Mayıs 1766 TL.
Haziran 1834 TL
Teknik öğretmen, Meslek Lisesinde görev yapıyorum.

atacan2' Alıntı:
Başlıkta belirttiğim gibi 7-3 teknik öğrtemenim çocuk, eş yardımı ve sendika yok,
Mayıs maaşım: 1.763 TL
Haziran maaşım: 1.791 TL

Aradaki fark: 28 TL

Sizce bu normal mi? %4 lük zam 28 TL ye mi denk geliyor?

Aynı durumda olan arkadaşlar var mı? Ya da 7-3 Teknik öğretmenler ne kadar alıyorsunuz ?
hata yok dilim meselesi

Meslek lisesinde çalışan arkadaşlar bu ay yüzdelik dilime girmişlerdir.
Maaşa %4 zam yap sonra yoook kardeşim senin ki çok oldu.Ver bakiyim fazla olanı.Sana 35 TL yeter. :puhaha:
Öğretmenlik yan gelip yatma yeri değildir netekim

Yesil26' Alıntı:
Teknik öğretmenin özel hizmet tazminatında 90 küsür TL fazla olmalı bi ara ben kurcaladın 5 - 6 ay eksik yatırmışlar hepimizinkini sonra düzelttiler toptan ödeme yaptılar bordroya bak 653 olmalı 555 se eksiktir.
bilgi için teşekkürler hocam. benimde 555 teknik öğretmem olmama rağmen düzelttirmem gerekli

Benim de maaşımla ilgili şüphelerim var. Bekar, sendikalı, teknik öğretmen, ilköğretimde çalışan, 5/2 mayıs maaşı 1790, haziran maaşı 1850. Benim maaşım çevremdeki kültürcülerden fazla. İlköğetimde çalışırken teknik öğretmen tazminatı verilmiyo diye biliyorum. Aynı şartlardaki ingilizceci arkadaş 1770 civarı

BBNET
Geri