670 ytl 15.6 inç kameralı casper win7 SIFIR laptop

Kodla Büyü

wgolf

Seçkin Üye
Seçkin Üye
aslında bu konuyu sabitleseniz herkesin haberi olsun
okul için çok ideAL AMA OYUN İÇİN DEĞİL
haberi olmayanlar için
link:
http://www.vatanbilgisayar.com/casper-c ... I_ID=40812
İşlemci Teknolojisi Intel® Celeron® Islemci
İşlemci Hızı 2.2 GHz
İşlemci Bus Hızı 800 MHz
İşlemci Ön Bellek 1 MB KB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR2
Sabit Disk Kapasitesi 160 GB
İşlemci Markası INTEL
Ekran Kartı Hafızası 256 Mb (PAYLASIMLI)
Ekran Boyu(inch) 15.6"
Monitör Tipi WXGA
Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless
İşletim Sistemi Win 7 Starter
Ağırlık 2.9 KG
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza

TOZ GEÇİRMEYEN İZOLE KLAVYE VE BU KASAYI 1.700 YTL LİK LAPTOPLARDADA KULLANIYORLAR

Otomobil fiyatı sandım görünce.. :++:

Hocam konu yanlış yerde...Otobomil forumuna açmışın konuyu...

ben aldım
içinden 1 yıllık eset 4.0 antivirüs yazılımı çıkıyor
dvd şeklinde recovery cd si çıkıyor

- yönü dvd sürücüsü bazen çok ses çıkarıyor
windows7 starter sistemi yeterli

yeremez' Alıntı:
istanbulbilisim de çok uygun fiyatlar var. sizce bu site güvenilir midir ?

Söylediğiniz siteye dikkat! Oradan ürün almadım, ama üç beş kez alma girişiminde bulundum. Sitede gördüğünüz ürünü almadan önce mutlaka arayıp stokta varmı? sorun. Uygun fiyatlı diye almak istediğimiz ürünü şu ana kadar stokta hiç bulamadık. Onun yerine benzer özelliklerde başka ürün tavsiye ediyorlar, fiyatta değişiyor böylece. Mutlaka stok durumunu sorun, sonra alın derim.
Bu arada internette böyle bazı siteler var. Ellerinde olmayan veya 1 tane olan ürünleri çok uygun fiyat gösteriyorlar ama alamıyorsunuz tabii.

ymb' Alıntı:
yeremez' Alıntı:
istanbulbilisim de çok uygun fiyatlar var. sizce bu site güvenilir midir ?

Söylediğiniz siteye dikkat! Oradan ürün almadım, ama üç beş kez alma girişiminde bulundum. Sitede gördüğünüz ürünü almadan önce mutlaka arayıp stokta varmı? sorun. Uygun fiyatlı diye almak istediğimiz ürünü şu ana kadar stokta hiç bulamadık. Onun yerine benzer özelliklerde başka ürün tavsiye ediyorlar, fiyatta değişiyor böylece. Mutlaka stok durumunu sorun, sonra alın derim.
Bu arada internette böyle bazı siteler var. Ellerinde olmayan veya 1 tane olan ürünleri çok uygun fiyat gösteriyorlar ama alamıyorsunuz tabii.

Dediklerine aynen katılıyorum. Bizde dönem başında bir laptop beğendik. İşlemleri tamamladık sonlandırma aşamasında stoklarda yok başka bir ürün seçin dediler. Yolladıkları Stokta yok Mailini APS ile aynen ve süslenmiş olarak iade ettik. O tarihten itibaren de bu siteye girip bakmıyorum bile.

BBNET
Geri