tuana1981' Alıntı:Demek istediğini anlıyorum ama verdiğin örnekler hiç hoş değil!

Forumtor' Alıntı:tuana1981' Alıntı:Demek istediğini anlıyorum ama verdiğin örnekler hiç hoş değil!
Geldiğimiz durum çok hoş da benim verdiğim örnek mi hoş değil ! Tamam sustum !
61>34' Alıntı:Forumtor' Alıntı:tuana1981' Alıntı:Demek istediğini anlıyorum ama verdiğin örnekler hiç hoş değil!
Bahsettiğin kişilere (kendi çapında dalga da geçmişsin güya) "Ya başındakini çıkar yada mesleğini bırak" denilen dönemleri gördü bu millet koçum.. laga luga yapmadan konu hakkındaki görüşünü bildir varsa sonrada geç git.. kimsenin başındaki k.çındaki arkasındaki ne seni alakadar eder ne de beni..
Forumtor' Alıntı:61>34' Alıntı:Forumtor' Alıntı:tuana1981' Alıntı:Demek istediğini anlıyorum ama verdiğin örnekler hiç hoş değil!
Bahsettiğin kişilere (kendi çapında dalga da geçmişsin güya) "Ya başındakini çıkar yada mesleğini bırak" denilen dönemleri gördü bu millet koçum.. laga luga yapmadan konu hakkındaki görüşünü bildir varsa sonrada geç git.. kimsenin başındaki k.çındaki arkasındaki ne seni alakadar eder ne de beni..
Konu hakkındaki görüşümü bildirdim de sana niye bu kadar battı anlamadım ??
gelecek' Alıntı:Bugün eskiden müdür yardımcılığı yapmış biri savunuyordu bunları yok eskidende çalıyorlardı vesaire vesaire...
Dedim iki kişi mit tırlarını söyledi biri bunun için hapisde diğeri başbakan yardımcısı oldu bişey demedi sonra.
uhaha:sezginozturk' Alıntı:Umarım bu haber yanlıştır. Umarım meslek hayatımda kimseye kulluk yapmak zorunda kalmayıp sadece işimi yaparım
semihcom' Alıntı:Forumtor' Alıntı:Hep mağdur oldular sistemden belki biz de bilmeden bir şekilde mağdur etmisizdir. Hak gecmesin onlar da puan versin. Taşıma yapan Şoförler de verebilir. İmamlar da katilsin hatta ..
Bence sana çoşkun puan versin, mağdur etmiş seni belli![]()
pisagorean' Alıntı:Bence az hocam. Veli puanı, öğrenci puanı ve okuldaki hizmetlilerin puanı da eklenmeli. Kantinci de puan versin hatta.
Havası ve maaşı bizden fazla olup ve aldığı maaşın karşılığını vermeyen kişiler(Hizmetliler) mutlaka değerlendirmede bulunmalı..bulunmuyorsa mutlaka unutulmuştur