60 bin bakımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

storm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
yakınlarda bu bakımı yaptıran varmı? özel serviste yaptırdım, tüplü diye renaut servis kabul etmedi:)
fiyat kıyaslaması yapmak istiyorum da:)

Sanki bedava yapacaklarda kabul etmemişler. Benim araç Peugeot tüplü serviste sorunsuz bakımlarını yaptırmıştım. Siz özel servise gidin ordan yaptırın boşverin genel servisi.

storm' Alıntı:
yakınlarda bu bakımı yaptıran varmı? özel serviste yaptırdım, tüplü diye renaut servis kabul etmedi:)
fiyat kıyaslaması yapmak istiyorum da:)
Saçmalamışlar hocam. renault maise durumu bildirin. Servisin 60.000 bakımını yapıp gazını alsınlar.
İstersem depoya su koyar giderim en fazla ilgili parçaları garantiden cıkar size hizmet vermek zorunda.
Yapacagınız renault sitesnden iletişim bilgilerinizi vererek mail atmak sadece.

Hatta burdan buyrun :)

http://www.renault.com.tr/forms/contact ... 3&ref=site

ya ben telefonla aradım ilimdeki servisi adam öyle dedi bende heralde işin aslı budur diye üstelemedim, lpg li araçlara kapalı alanlarda bakım yapamıyoruz falan diye tekrarlayıp durdu, ben de özel servise gittim ve şu faturayı çıkardılar bende yaptırdım,artık eksik fazla helal hoş olsun adamlar güven verdi,ilgilendi..
megane 2 hb 2006 1.4 16v
eksantrik kiti:200
altor notör kolu:30
eksantrik tapa:20
ön fren balata:70
motor yağ:80
yağ filtre:10
hava filtre:30
buji takımı:30
işçilik:110
toplam:580tl
öyle işte,renault kampanya vardı 4 yaş üstü araçlar için bakım 159tl yazıyordu o nedir tam anlamadım onun için orj servise gitmek istemiştim , ama bu özel serviste orjinal parça kullandığı için çok sorun olmadı...

storm' Alıntı:
ya ben telefonla aradım ilimdeki servisi adam öyle dedi bende heralde işin aslı budur diye üstelemedim, lpg li araçlara kapalı alanlarda bakım yapamıyoruz falan diye tekrarlayıp durdu, ben de özel servise gittim ve şu faturayı çıkardılar bende yaptırdım,artık eksik fazla helal hoş olsun adamlar güven verdi,ilgilendi..
megane 2 hb 2006 1.4 16v
eksantrik kiti:200
altor notör kolu:30
eksantrik tapa:20
ön fren balata:70
motor yağ:80
yağ filtre:10
hava filtre:30
buji takımı:30
işçilik:110
toplam:580tl
öyle işte,renault kampanya vardı 4 yaş üstü araçlar için bakım 159tl yazıyordu o nedir tam anlamadım onun için orj servise gitmek istemiştim , ama bu özel serviste orjinal parça kullandığı için çok sorun olmadı...

egzantrik kayışıda değiştiyse bu rakamlar bedava..

parçalardanda biraz kar etmişler yani yaklaşık 150 -170 işçilik almışlar gibi olmuş. önemli olan güven içinize sindiyse sorun yok. Arabanızın sağlam parçalarını söküp eskileri takan güvenilmeyecek yerlerde mevcut. Siz güvendiğiniz yere yaptırdıktan sonra 3ü 5 i hesap etmeyin...

Adana'da Japon arabaları alanında tanıdığım en iyi şirket ÇELİK OTOMOTİV.
Avrupa arabalarında bakımlarını yapıyorlar.
Sahibi ve kurucusu Ramazan Usta.
Ramazan Usta Daha önce Adana Mıçı otomotivde Teknik servis Müdürüydü.(Suzuki-Mazda-Daihatsu-Toyota Plaza)
Rahatlıkla arabalarınızı götürebilirsiniz.
Aracım Citroen C4 SXPK Tiptronik Vites,Dizel.60 bin km bakımına 260 TL verdim.

554 499 24 10
322 433 28 88

ilginiz için teşekkür ederim (servis konusunda sorun yok); araçtan memnunum aldığımdan bu yana 13bin km yaptım(6ayda) çok şükür 5tl lik masraf çıkmadı,yakıtta da full depo(33lt) ort 400-430km gidiyor..sizlerde araçlarınızı ve genel giderlerinizi ve memnuniyetinizi paylaşırsanız faydalı bi konu olmuş olur.(buna benzer konular açılmış ise özür) ve son olarak bi araca modifiye olarak en çok yakıştırdığınız bölüm,parça nedir?

BBNET
Geri