evet yanlış değil 6 yıl
. ocak 2016 da bordroda yazan derece kademeyle mebbisteki derece kademem farklı olduğunu farkettim. biraz daha geriye gittim hatta gittikçe gittim taki ebordro sistemine geçildiği tarihe kadar . ve şok 2010 yılında başlayan ebordro sisteminde dahi derece kademe yanlış. ufak tefek para hesabı yapan adam değilim ama 6 yıl boyunca hiçmi bi kul farketmemiş bunu. ufak tefek para hesabı yapan adam değilim hani bir ay 2 ayı anlarımda 6 sene ney dile kolay. nasıl farkedilmiyor nasıl hesaplıyorlar nasıl insanlar anlamadım gitti. dilekçe yazdım 35 gün oldu cevap yok. aynı durumda olan bir arkadaş var onun 2 sene yanlış yatmış. beraber tuttuk yolu milli eğitime vardık. memura anlatıyoz ben hayatımdaki en saçma konuşmayı yaptım adamla. nerdeyse adam dicek hoca benimde maaşı yanlış yaptılar aynen öyle saçma bi konuşma. sonra dedi ben başlayalı 1 ay oldu göreve. he tamam dilekçe ne oldu dedim. yanında plastik dilekçe kabından aradık bulduk. ama adam tık yok sanki büyümüşte küçülmüş gibi bakıyor. gerçi bu durum onun suçu değil ama en azından dilekçelerle ilgilenebilirdi. veya hocam en kısa zamanda halledecez maliyeye başvurucaz filan falan..
şimdi ne yapsam bilmiyorum 35 gün geçti cevap yok ne kadar sürede cevaplanması gerekiyor? bimere mi yazsam diyorum ? internette araştırdım maliyeye derece kademelerimi götürüm tekrardan işleyince farkı otomatik buluyomuş galiba. adama dedim böyle birşeyden haberin varmı . tık yok. gençte değil bi 35 var. ne diyeyim gene bilemedik arkadaşla beraber..
sizin başınıza geldimi ? her ay bordronuzu benden size tavsiye kontrol edin didik didik edin.. nasıl canım sıkıldı anlatamam. parasından değil 6 sene kimse görmemesi beni deli etti.

şimdi ne yapsam bilmiyorum 35 gün geçti cevap yok ne kadar sürede cevaplanması gerekiyor? bimere mi yazsam diyorum ? internette araştırdım maliyeye derece kademelerimi götürüm tekrardan işleyince farkı otomatik buluyomuş galiba. adama dedim böyle birşeyden haberin varmı . tık yok. gençte değil bi 35 var. ne diyeyim gene bilemedik arkadaşla beraber..
sizin başınıza geldimi ? her ay bordronuzu benden size tavsiye kontrol edin didik didik edin.. nasıl canım sıkıldı anlatamam. parasından değil 6 sene kimse görmemesi beni deli etti.