Doorbell Aktif Üye Mesajlar 103 12 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar bugün sınav tarihi girmek için idarenin şifresiyle e okula girdim. 5lerde sorunsuz girdim ama 6larda bilişim teknolojileri ve yazılım dersi görünmüyor??
Arkadaşlar bugün sınav tarihi girmek için idarenin şifresiyle e okula girdim. 5lerde sorunsuz girdim ama 6larda bilişim teknolojileri ve yazılım dersi görünmüyor??
oyungezer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,463 12 Kasım 2013 #2 E-okula "ders öğretmeni"bilgisi girilmemiştir idareciler tarafından 6. sınıfların.
B bilerzen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 12 Kasım 2013 #3 idare ders programını eokula girmediyse görünmüyor hocam..
habibocak Üye Mesajlar 0 12 Kasım 2013 #4 Sayın Hocam, 1. Kullanıcı tanımlarken T.C. Kimlik No kısıtlaması yapılmamış olabilir. 2. Ders İşlemlerinden Ders öğretmeni girişi yapılmamış olabilir. 3. Ders Programı yapılmamış olabilir. 4. Yetki verilmemiş olabilir. İyi çalışmalar.
Sayın Hocam, 1. Kullanıcı tanımlarken T.C. Kimlik No kısıtlaması yapılmamış olabilir. 2. Ders İşlemlerinden Ders öğretmeni girişi yapılmamış olabilir. 3. Ders Programı yapılmamış olabilir. 4. Yetki verilmemiş olabilir. İyi çalışmalar.
Doorbell Aktif Üye Mesajlar 103 13 Kasım 2013 #5 Teşekkürler arkadaşlar 6. sınıflara bilişim teknolojileri dersini girmemişler