6 sınıf 2. Dönem konu sorunsalı

Kodla Büyü

cupcake

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım 5. Sınıflarda seçmeli robotik de olduğu için scrath e erken başlıyorum ve 2. Dönem hem bilişimde hem robotikde tamamen scrath işliyoruz çocuklar haliyle sıkılıyor , 6. Sınıfın da 2. Dönemi tamamen programlama olunca artık ne anlatacağımı bilmiyorum okulda robotik setler, 3d yazıcı yok imkanım kısıtlı sadece pc üzerinde çalışıyoruz sizler ne yapıyorsunuz, ne anlatıyorsunuz 5. Ve 6. Sınıf 2. Dönem merak ediyorum

Bakanlık , kervan yolda düzülür mantığıyla hareket ettiği sürece bu tarz durumlar her zaman yaşanacaktır. Farklı programlara yönel sayın hocam.(code org, tinkercad vs)

Bakanlık , kervan yolda düzülür mantığıyla hareket ettiği sürece bu tarz durumlar her zaman yaşanacaktır. Farklı programlara yönel sayın hocam.(code org, tinkercad vs)
Hocam Code org robotikte ilk dönem veriyorum beşlere sonra scratche geçiyorum zaten , tincerkad eski kasalar olduğu için aşırı kasıyor verim alamadım ondan da

hocam yeni programların hepsi eski kasalarda kasacaktır. Mblock , pictoblox hepsi aynı mantık ama büyük ihtimalle kasalarınız eski ve bunları verimsiz çalıştırır. Bence olabildiğince 1 2 aylık projeler yaptırın. Mesela resim eşleştirme, balon patlatmaca, pacman gibi oyunları ileri seviye yapmalarını isteyin

ilksms
Geri