Q queen983 Site Gezgini Mesajlar 30 27 Mart 2014 #1 2. dönem ilk sınavında yapacağım sınav bu arkadaşlar. Görevlendirmeyle gittiğim okulda ukala öğrenci biraz çok da, azıcık zorlayayım dedim aslında aklıma daha da zorları geliyor da neyse diğer sınava artık :lol: isteyen buyursun.. Ekli dosyalar 6. sınıf yazılı.rar 6. sınıf yazılı.rar 14.7 KB · Görüntüleme: 1,883
2. dönem ilk sınavında yapacağım sınav bu arkadaşlar. Görevlendirmeyle gittiğim okulda ukala öğrenci biraz çok da, azıcık zorlayayım dedim aslında aklıma daha da zorları geliyor da neyse diğer sınava artık :lol: isteyen buyursun..
S sarix Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 422 28 Mart 2014 #8 çok güzel soru hazırlamışın hocam gayet zor 2. sınavını merat ettim şimdiden
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 28 Mart 2014 #9 bizim bu derste de aynı koyu işleyen 50 kişilik bir grup yoktur herhalde.
H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,903 1 Nisan 2014 #17 merhaba...genel anlamda 1. dönem konuları var..bende de lab yok anlatacak bişeyde kalmadı 1. dönemden soracağım galiba
merhaba...genel anlamda 1. dönem konuları var..bende de lab yok anlatacak bişeyde kalmadı 1. dönemden soracağım galiba