Benim öğrenci sayısı da yaklaşık o civarda hocam. O sıkıntıyı yaşamamak için 6. sınıfları diğer branşların yazılıları başlamadan yaptım. 5. sınıfları da dönemin sonuna doğru yapacağım. Siz de bölseydiniz böyle keşke.esmed' Alıntı:paylaşım için teşekkürler.Bir şey sormak istiyorum benim sınav 15 ocağa kaldı .Ortak sınav tarihinde her gü dolu olduğu için en son benimki kaldı.Ama şimdi düşününce iyi yapmadım gibi 430 a yakın kağıdı okuyup girebilir miyim ki?çok sınıfım var labaratuarım yok çok zoruma gidiyor artık her hafta ne yapsam diye düşünmekten.Kimse yardımcı olmuyor olmasınıda bekleyemem aslında .Ne bileyim galiba çok sıkıldım o yüzden yazıyorum bunları.
Senin öğrencilerin durum nasıl hocamkade' Alıntı:iyiymiş hocam. seninkiler yapabildiyse sorun yok![]()
Teşekkürler hocamxozato' Alıntı:"Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinden 100 alan öğrenciler bir araya gelerek “100’ümüz Gülüyor” isminde bir dernek kurmak istemektedirler. Bu derneğin web sitesinin uzantısı ne olmalıdır?"
Soru 10 numara.Çok güzel yakalamışsınız. :++:uhaha: Tebrikler hocam. :alkis:
Elinize sağlık.
Sağlık olsun hocamsivayseri' Alıntı:hocam paylaşımınız için teşekkürler ama gerçekten benim öğrenciler içnde zor geldi. Hatta son soru dönüşüm sorusunu ben üniversitelilere Bilgisayar kursu veiyorum onlar bile çözemediler defalarca anlatmama rağmen![]()