6-1 Teknik Öğretmen Maaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar şu anda bir genel lisede görev yapıyorum. Eş yardımı hariç (çocuk ve sendika da yok) 1756 tl net maaş alıyorum. Eğer il içi atmalarında meslek lisesine geçersem eş yardımı hariç ne kadar net maaş alırım. Bu arada 6/1'im. Meslek lisesinde çalışanlar cevap verebilirse sevinirim.

forumda bin küsür çevrimiçi var ama teknik öğretmenler uyuyor mu nedir :?

90-100 TL arası daha fazla maaş alırsınız, birde ek ders ücretinde de daha fazla alırsınız.

Meslek lisesinde teknik öğretmenim, 6/1.

15 Haziranda net ödenen maaş: 1844.04 TL

Eşim çalışıyor, çocuk yok, sendikalıyım.

maaşta cok bi fark yok.. ek derste farkeder anladığm kadarıyla.. ek ders nekadar geliyor ortalama? girien ders saati koordinatörlk fln.. pm de atsanz da olur..

istanbul38' Alıntı:
maaşta cok bi fark yok.. ek derste farkeder anladığm kadarıyla.. ek ders nekadar geliyor ortalama? girien ders saati koordinatörlk fln.. pm de atsanz da olur..
Haftalık 29 saat ek derse kadar yolu var hocam. Üst sınır bu.

eğitim tazminatı %15 fazla olur maaşta 90 tl civarı ayrıca ekders 18 yerine 29 saate kadar çıkar 11*4 = 44 saat ordan 350 tl fark eder.

mevcut' Alıntı:
istanbul38' Alıntı:

hocam max 40 saat bunun 20 saati maaş olduğuna göre max 20 saat ek ders alabilir oda biraz zor full ek ders olması.

Ayrıca konuyla ilgisi yok ama teknik öğretmen ile normal öğretmenin ek ders saat ücretleri aynı mı ve ne kadar tam olarak bilen var mı?

jolly' Alıntı:
mevcut' Alıntı:
istanbul38' Alıntı:

hocam max 40 saat bunun 20 saati maaş olduğuna göre max 20 saat ek ders alabilir oda biraz zor full ek ders olması.
Hocam normal derslerin haricinde koordinatörlük denen bişey var, onu da biraz araştırın bence :)

Alan/bölüm/atölye şefliklerini de göz önüne alınca çok rahat 29 saate kadar ek ders alınabiliyor meslek liselerinde.

jolly' Alıntı:
Ayrıca konuyla ilgisi yok ama teknik öğretmen ile normal öğretmenin ek ders saat ücretleri aynı mı ve ne kadar tam olarak bilen var mı?
Aynıdır, hiç bir fark yok. Hazirandaki zamdan sonra 8,1 TL civarı birşey oldu.

arkadaşlar ilköğretimden Kız meslek lisesine geçtim. maaşım değişmedi. 6/3 ündeyim. 1814 lira alıyorum.sendikalıyım.evliyim eşim calışıyor.çocuk yok
Özel Hizmet Tazminatı 578.08
Ek Öde.(666 KHK 442.06
doğrumu _?

RED_STAR' Alıntı:
arkadaşlar ilköğretimden Kız meslek lisesine geçtim. maaşım değişmedi. 6/3 ündeyim. 1814 lira alıyorum.sendikalıyım.evliyim eşim calışıyor.çocuk yok
Ek Öde.(666 KHK 442.06
doğrumu _?

Yanlış. Teknik öğretmen tazminatınız eksik.

RED_STAR' Alıntı:
Ek Öde.(666 KHK 442.06
doğrumu _?
6/2 olmam haricinde sizle aynı durumdayım.

Özel Hizmet Tazminatı 680.1
Ek Öde.(666 KHK 442.06

Toplam Ödenen 1872.75

RED_STAR' Alıntı:
okula söyledim ama nasıl düzelteceklerini sanırım onlarda bilmiyor :)

_?_?

kardeş bırak onlar uğraşsın şu şu aydan itibaren özel hizmet tazminatım eksik ödenmiştir. eksik aldığım maaşımın farkının hesabıma yatırılması için gerekenin arzı gibi bir dilekçeyi bimerden yaz gönder.. arkana yaslan.. bırak onlar yapar bu işi. sen sadece başvurunu yap bekle..

ÖZEL HİZMET TAZMİNATI 4/1 DERECEYE KADAR SONRASINDA FARKLI OLUR..
%85 ----- 578,8 TL genel kültür öğretmeni
%100 ----- 680,1 TL atölye ve labaratuvar öğretmeni

maliyeye gidiyorsunuz durumu anlatıyorsunuz düzeltiyorlar ben bugün yaptırdım ama müdür gönderdi beni normalde onun işi

mevcut' Alıntı:
RED_STAR' Alıntı:
Ek Öde.(666 KHK 442.06
doğrumu _?
6/2 olmam haricinde sizle aynı durumdayım.

Özel Hizmet Tazminatı 680.1
Ek Öde.(666 KHK 442.06

Toplam Ödenen 1872.75
doğrudur...

BBNET
Geri