E ege Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 303 8 Nisan 2016 #1 arkadaşlar resmi bozmadan çözünürlüğü nasıl değiştirebiliriz? idari istek(((
E ege Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 303 8 Nisan 2016 #2 arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek. rsizr programı ile denedim ama resim bozuluyor. photoshop yüklü değil ve unuttum zaten nasıl ollcağını. basit bi program falan varmı
arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek. rsizr programı ile denedim ama resim bozuluyor. photoshop yüklü değil ve unuttum zaten nasıl ollcağını. basit bi program falan varmı
endoplazmik bi kulum Site Gezgini Mesajlar 97 8 Nisan 2016 #3 faststone photo resizer programını kullanıyorum ben hocam bi deneyin
uysal_rockci Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,321 8 Nisan 2016 #4 çözünürlüğün kaça kaç olmasını istiyorlar. ben bu tarz işler için Photoscape programını kullanıyorum.
çözünürlüğün kaça kaç olmasını istiyorlar. ben bu tarz işler için Photoscape programını kullanıyorum.
E ege Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 303 8 Nisan 2016 #5 hocam en yüksek olanı denmiş. ben 1024 e 768 denedim
mevzuat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 641 8 Nisan 2016 #6 Sağ tuş > Birlikte Aç > Microsoft Ofis 2010 Resimleri Düzenle (Yukarıdaki Menüde) Sağ Menüde (Yeniden boyutlandır, resimleri sıkıştır, kırp vb.) Ekli dosyalar 1.jpg 159.3 KB · Görüntüleme: 325 2.jpg 70 KB · Görüntüleme: 325 3.jpg 34.5 KB · Görüntüleme: 325
Sağ tuş > Birlikte Aç > Microsoft Ofis 2010 Resimleri Düzenle (Yukarıdaki Menüde) Sağ Menüde (Yeniden boyutlandır, resimleri sıkıştır, kırp vb.)