500 tl yerine 350 tl

Kodla Büyü

ofsati

Aktif Üye
Cep telefonu bilgisayar vs. İhtiyacı olanlar için bir başlık açıp güncel bir kampanyayı duyurmak istedim.
Benim işime yaradı forumumada atayım dedim. 6-7 agustos tarihleri arasında gecerli.
Reklam gibi algılamayın lutfen. Hepsi burada ile alakam yok aslında :)

Finansbank kartınız varsa 500 tl ye 50 tl + Hepsiburada da 100 tl hediye çeki veriyor.

2u9mx5g.png

Bu Netbooku alacaktım 450 tl ye gelicek.
2600 işlemcili 2gb ram Hdmi çıkışı vs. vs.
450 tl ye alınmaz bu pc aslında.

Hem banka hem hepsi burada hediye çekinin aynı dönemde verildiği dönemlerde hepsiburadadan
alışveriş yapmak çok ucuza geliyor.

Bu yöntemi ile 500 tl lik alışverişi 350 tl ye getirebiliyorsunuz ben genelde bu şekilde yapıyo

Kusura bakma ben anlamadım. 580 küsür diyor havale ile fiyatını. Nasıl 350 liraya alacağım?

halk' Alıntı:
Kusura bakma ben anlamadım. 580 küsür diyor havale ile fiyatını. Nasıl 350 liraya alacağım?

Benim alacağım netbook 598 tl
598 - 100 - 50 = 448 Tl ye gelicek.
(100 tl yi 50+50 yüklüyorlar onlada ürün alıyorsun sonra)

Tam 500 tl edecek kadar ürün alırsanız toplam cebinizden 350 tl çıkıyor.
Toplam karınız 500 TL lik üründe alsanız 3000 tl lik üründe alsanız 150 tl oluyor.

only61' Alıntı:
gerçek bilgisayarcılar masaüstü kullanır

İngilizce öğretmeni eşim ona aldığım i3 işlemcili 15.6" bilgisayarı ağır bulup kullanmadığı için netbook alıyorum.
Notebook bana kaldı netbook eşime gidecek.

Evde 1 masaüstü 1 laptop 1 tablet (7") vardı 1 adetde netbook olacak.
Birde "android mini pc" almayı planlıyorum.

Herkese laptop satan ama kendisi 20 yıldır masaüstü kullanan ben de aynı fikirdeyim. Hele ki netbook felan Allah korusun :)

YuLiaN' Alıntı:
only61' Alıntı:
gerçek bilgisayarcılar masaüstü kullanır

ne alaka hocam herkes işine yarayanı kolayına geleni kullanır

masaüstü bilgisayarın yeri dolmaz....hem performans olarak hem de kullanım keyfi olarak masaüstü her zaman 1 numara benim gözümde...

15.6 " lık laptoplarda ekran çok küçük performans düşük ısınmalar falan...

forever masaüstü

BBNET
Geri