'500 - Internal server error.' hatası

Kodla Büyü

irembilisim

Aktif Üye
Mesajlar
149
Merhaba arkadaşlar,
Bir ilçenin haber sitesine nöbetçi eczane eklentisi yaptım. İlçede 4 eczane var ve hepsi sıra ile nöbetçi oluyor. Asp ile küçük bir sayfa yaptım. Sayfayı normalde çalıştırdığımda (http://www.saraymedya.com/bloklar/nobecz.asp) hiçbir sorun yok, fakat sayfayı include ettiğimde veya iframe içerisinde çalıştırdığımda şu hatayı alıyorum;

Kod:
Server Error
500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

yaptığım sayfanın kodlarıda aşağıda;

Kod:
<%
response.Write("<table style='background-image:url(eczane_logo.jpg); width:150px; height:60px;' border='0'><tr><td width='60'>&nbsp;</td>")
dim h
dim baslamatarihi
dim GunFarki
dim Gunu
dim eczane(4)
eczane(0)="A Eczanesi<br>617 aa aa"
eczane(1)="B Eczanesi<br>617 bb bb"
eczane(2)="C Eczanesi<br>617 cc cc"
eczane(3)="D Eczanesi<br>617 dd dd"

baslamatarihi="06.03.2012"

GunFarki=DateDiff("d" ,baslamatarihi, date) mod 4

Gunu=GunFarki-1

h=hour(now)
if h >= 00 and h <= 08 then 
response.Write("<td width='90' align='center' style='font-family: Verdana; font-size: 9px; color: #FFFFFF;'>Şuan:<br><b><font style='font-size:11px;'>"& eczane(gunu)&"</font></b></td>")
else
response.Write("<td width='90' align='center' style='font-family: Verdana; font-size: 9px; color: #FFFFFF;'>Bugün:<br><b><font style='font-size:11px;'>"& eczane(GunFarki)&"</font></b></td>")
end if 
response.Write("</tr></table>") %>

haber sitesine (http://www.saraymedya.com) girdiğinizde yazarların altında iframe olarak çağırdım, ilkin hata ile açılıyor ama hata üzerinde yenile dediğimde eklentiyi gösteriyor. Hatayı giderme konusunda fikirlerinizi bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler...
 
Geri
Üst