alfa-turk Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,875 21 Mayıs 2010 #1 paylaşım için teşekkürler. (cümlenizde bir soru görmedimde )
E empati52 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 343 21 Mayıs 2010 #3 alfa-turk' Alıntı: paylaşım için teşekkürler. (cümlenizde bir soru görmedimde ) Genişletmek için tıkla ... kardelen46' Alıntı: arkadaşlar 500gb lık harci diskimin 100 gb lık bölümüne format( atamıyorum ve giremiyorum diğer 400 gblık bölünüde 372 gb bilgiler onları görebiliriyorum isteğimi yapbilyorum. Genişletmek için tıkla ... sanırım soru burada,yardımcı olmak isteyenler için :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alfa-turk' Alıntı: paylaşım için teşekkürler. (cümlenizde bir soru görmedimde ) Genişletmek için tıkla ... kardelen46' Alıntı: arkadaşlar 500gb lık harci diskimin 100 gb lık bölümüne format( atamıyorum ve giremiyorum diğer 400 gblık bölünüde 372 gb bilgiler onları görebiliriyorum isteğimi yapbilyorum. Genişletmek için tıkla ... sanırım soru burada,yardımcı olmak isteyenler için :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: