kily' Alıntı:duzgun' Alıntı:Benzinli 50 Tl ye şehir için en fazla 80 km. Şehir dışı en fazla 150 km. Tüp taktıramıyorum. Nedeni kapalı otoparklara almıyorlar.
her avm girişine geçmiş bi tanesi bagaja bakıyor . şimdiye kadar sadece armoniparktaki 1 kere uyandı başka soran olmadı zaten olağan dışı bi saçmalık.
yani benğim yıllardır giremediim yer yok . tabi simit depoyla. sırf bunun için tüp taktırmamak..?
muallimtamer' Alıntı:Aracım 2008 Corolla 4d4 dizel 100 TL 330 Km Hiç şaşmaz 5Km fark ettiğini görmedim...
mazota gelen zamlardandamı etkilenmiyor aracınız? nasıl 100 tl ile hep aynı km gidebiliyorsunuz?
55ihsan55' Alıntı:aracım clio 1.2 ve 50 lirayla şehiriçi en az 250km gidiyorum. şehirdışı 280e kadar çıkar.
spider23' Alıntı:55ihsan55' Alıntı:aracım clio 1.2 ve 50 lirayla şehiriçi en az 250km gidiyorum. şehirdışı 280e kadar çıkar.
hocam yok artık LEBRON JAMES diyesim geldi; 50 liraya alabileceğin benzin miktarı 10 LİTRE; 10 litre ile 250 km. yapabiliyorsan ş.içinde 100 km. de yakacağın benzinin 4 litre olması gerekir ki mümkün DEĞİL????yada hep yokuş aşağı gidiyosun???
utf8' Alıntı:Bazı arkadaşlarii sallamışlar herhalde bu şehir içinde hiç trafik ışığı yok. rüzgar arkadan esiyor . motoru hiç ısıtmıyor... aynı modelde olupta ben bu değerler hiç göremediğim oldu. 50 tl 120 km nasıl oluyorda 250 km . Bu araç su mu yakıyor.uhaha:
55ihsan55' Alıntı:spider23' Alıntı:55ihsan55' Alıntı:aracım clio 1.2 ve 50 lirayla şehiriçi en az 250km gidiyorum. şehirdışı 280e kadar çıkar.
hocam yok artık LEBRON JAMES diyesim geldi; 50 liraya alabileceğin benzin miktarı 10 LİTRE; 10 litre ile 250 km. yapabiliyorsan ş.içinde 100 km. de yakacağın benzinin 4 litre olması gerekir ki mümkün DEĞİL????yada hep yokuş aşağı gidiyosun???
hocam aracım tüplü. o nedenle 50 liraya yaklaşık 20 litre lpg alıyorum ve bunla da 250km gidiyorum. yani 100 kmde 8 litre lpg yakıyorki bence bu normal.
Benzini 1 tl aşağı çekip mazottan ucuz satamazlar. Zaten hükümetin başına meteor düşse yine indirim yapmaz. Ama LPG ye seyyanen 1 tl zam yapabilirler, bunu beklerimkaybil' Alıntı:benzin ve lpg fiyatlarını dengeleyecekler.. devletin vergi kaybı çokmuş benzinden dolayı bu yüzden benzini 1 tl aşağı çekip lpg ye 1 tl zam yapabilirler..