bellagio' Alıntı:değerli hocalarım lpg hesaplanırken kimse benzin miktarını hesaba katmamış lpg ölçümü 2 depo doldurulularak yapılır lpg tamamen bitip benzine geçince 2 depo tekrar doldurulur ve harcanan para yapılan km ye bölünür.Evet biraz pahalı bir yöntemdir ama ölçüm şekli budur
okanformula' Alıntı:Honda jazz 50 tl lpg ile şehir içi 230 km...
Hocam üzülme bende golf 6 1.6 lpgli, 50tl ye 175 km yapıyor şehiriçinde.burada 2.63 lt fiatı po da.ppll' Alıntı:golf 1.6 , 50 tl kısa mesafe 7-9 km bazen 3 km total en fazla gideceği 160 km lpg'li lpg 2.80 ..
burdaki değerlere bakınca ben arabaya lpg döküp yakayım o zaman ....![]()
keyloger' Alıntı:Hocam üzülme bende golf 6 1.6 lpgli, 50tl ye 175 km yapıyor şehiriçinde.burada 2.63 lt fiatı po da.ppll' Alıntı:golf 1.6 , 50 tl kısa mesafe 7-9 km bazen 3 km total en fazla gideceği 160 km lpg'li lpg 2.80 ..
burdaki değerlere bakınca ben arabaya lpg döküp yakayım o zaman ....![]()
unknownrealmman' Alıntı:bellagio' Alıntı:değerli hocalarım lpg hesaplanırken kimse benzin miktarını hesaba katmamış lpg ölçümü 2 depo doldurulularak yapılır lpg tamamen bitip benzine geçince 2 depo tekrar doldurulur ve harcanan para yapılan km ye bölünür.Evet biraz pahalı bir yöntemdir ama ölçüm şekli budur
Doğru. Ben çoğunlukla benzini bedavaya getiriyorum. Aldığım benzinin yaklaşık 2/3 kadarını PO puan kartındaki puanlarla alıyorum
ilk3r' Alıntı:unknownrealmman' Alıntı:bellagio' Alıntı:değerli hocalarım lpg hesaplanırken kimse benzin miktarını hesaba katmamış lpg ölçümü 2 depo doldurulularak yapılır lpg tamamen bitip benzine geçince 2 depo tekrar doldurulur ve harcanan para yapılan km ye bölünür.Evet biraz pahalı bir yöntemdir ama ölçüm şekli budur
Doğru. Ben çoğunlukla benzini bedavaya getiriyorum. Aldığım benzinin yaklaşık 2/3 kadarını PO puan kartındaki puanlarla alıyorum
Hocam ilk çalıştırmada yazın 1 km dolmadan tüpe geçiyor zaten, kışın ise 1 km geçer geçmez lpg ye geçmiş oluyor.
tayinci42' Alıntı:200 km ile 450 km arası
benzini nerden kaça aldığıma
aarabayı nasıl kullandığıma
şehir içi şehir dışına göre
yaza kışa göre
değişir.
97 toyota
duzgun' Alıntı:Benzinli 50 Tl ye şehir için en fazla 80 km. Şehir dışı en fazla 150 km. Tüp taktıramıyorum. Nedeni kapalı otoparklara almıyorlar.