50.000 TL ye kadar sıfır otomobil önerisi

Kodla Büyü

ferdierdem55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 50.000 tl ye kadar benzinli, otomatik vites, aileye uygun, sıfır otomobil almayı düşünüyorum. Bu işten iyi anlayan arkadaşlar önerilirde bulunursa çok sevinirim.

ben 3 ay önce tam 50bine benzinli opel astra sport 1.4 T 140hp otomatik almıştım, çok ta memnunum. Fazla basmazsan abartı şekilde de yakmıyor, 6-6.5 lt 100km de ortalaması, yoğun trafik ş.içi 8lt, ş.dışı 5-6lt yakıyor, ancak basarsan 10lt leri görüyor ortalama. Ben öneririm ancak araçlara zam geldi yeni fiyat 54bine fırlamış...

Skoda rapid e bakmani tavsiye ederim bende en fullu 49 bin olmasi lazim jetta ayarinda sayilir..

Öneriler için teşekkür ediyorum. hepsini inceleyecem. Hyundai i30 nasıl sizce? yakıtı biraz fazla gibi geldi ama. Bir de Jetta ların otomatik vitesi iyi diye duymuştum.

Hocam senin aracın Honda Civic tir. Fabrika çıkışlı Tüplü olarakta veriyolar. Tüpsüz de alabilirsin istersen. :)

passat jetta bmw 3.2 mercedes clk200 s200-300-400 serileri audi a4,6,7,8 hiçbiri olmasa skoda süperB oda olmadı klio sembol al. satınca rahat satarsın. :mrgreen:

Yeni Corolla 1.6 Touch 53,000 132 hp 4,7 lt ve 7,2 lt fabrika yakıt değerleri- 6 ileri vites
abs-vsc-eps-ba-Yokuş kalkış (hac)-7 airbag-çift bölge klima-touch2 dokunmatik ön multimedya sistem ve bluetooth araç kiti bulunuyor. Sınıfının en geniş arabası. İkinci eli yüksek turbo olmadığı için lpg uyumlu motor ayrıca uzun süre yenilenmeyecek daha yeni banttan inmiş araç olacak.

hocam geçen hafta aldık dün geldi .
46,5 benzinli focus style tdci ama manuel aynısından dizeli 56,5 tu ama otomatiği var mı bilmiyorum , araba çok güzel düşünrseniz aklınızda olsun.

wswswq' Alıntı:
Yeni Corolla 1.6 Touch 53,000 132 hp 4,7 lt ve 7,2 lt fabrika yakıt değerleri- 6 ileri vites
abs-vsc-eps-ba-Yokuş kalkış (hac)-7 airbag-çift bölge klima-touch2 dokunmatik ön multimedya sistem ve bluetooth araç kiti bulunuyor. Sınıfının en geniş arabası. İkinci eli yüksek turbo olmadığı için lpg uyumlu motor ayrıca uzun süre yenilenmeyecek daha yeni banttan inmiş araç olacak.

Touch diye donanımı mı var Toyotanın? Elegant olmasın. :) Hocam otomatik istemiş ayrıca. Sınıfının en geniş arabası olduğunu sanmıyorum. Octavia, Fluence ve Jetta daha geniş teknik verilere göre.

BBNET
Geri