50.000 e kadar araç önerileriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merkur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

merkur

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar
şöyle 45 le 50 arası araba arıyorum ama araştırdıkça işin içinden çıkamıyorum. 3 seçeneğe indirdim. corolla, honda civic bi de jetta. siz hangisini önerirsiniz? yada başka bi araç? yardımcı olursanız sevinirim

sıfır alacaksın galiba hocam. bence sıfır corolla veya jetta yerine 4,5 model düşük avensis veya passat düşün derim :idea: . honda motoru ve yakıtı iyi fakat içi boş bir araba onu eledim. ayrıca yeni focus binicisi olarak mondeoyu da öneririm :+1:

ama insanların gözünün iyice aşina olduğu şirket arabalarından uzak durup daha farklı bi modele binmek istersen hocam;mazda 3 Dİzel de olabilir kampanyadaymış..

seçeneklerinizin arasında yok ama volvo S40 da düşünülebilir. Dizeli ekonomik kendisi şık bir araç

100000 e kadar da bana bişi söyleyin. km.si o kadar olsun anlamında.

okadar para vermişkene dizel olsunda marka önemli değil bence :)
yav bide neye gıcık oluyorum sıfır alınca garanti bozulmasın diye servise gidiyonya bakıma döşüyorlar bi yağ katıp 300 350 tl para istiyorlar insan arbaya verdiği paraya acımıyor o servise verdiği paraya acıyor valla

Mehmet Ali Erbil, eski eşlerine her ay 35bin lira nafaka ödüyormuş.

dndd' Alıntı:
okadar para vermişkene dizel olsunda marka önemli değil bence :)
yav bide neye gıcık oluyorum sıfır alınca garanti bozulmasın diye servise gidiyonya bakıma döşüyorlar bi yağ katıp 300 350 tl para istiyorlar insan arbaya verdiği paraya acımıyor o servise verdiği paraya acıyor valla
zaten araç satışından para kazanmıyorlar. servisten para kazanmak için satıyorlar. garantisi bozulmasın diye mecbur periyodik bakımları yaptıracaksın.

54000 e tam donanımlı skoda octavia aldım. Dizel. Çok memnunum öneririm.

Ayrıca jetta nın dizeli o fiyata alınamaz ya da alınırsa en baz model alınır. En baz model araba zaten alınmaz.

Volvo s40 ve c5 diyende olmuş. Dizellerini o fiyata yine alamayız. Otomobil fiyatları çok arttı arkadaşlar biraz takip etmenizi öneririm.

Ben biraz daha üstüne koyup 5 kapılı yeni focusun titanium dizelini almanı öneririm. Ben bekleyemedim aracın gelmesini. Sen bekle en azından. Güvenlikte premium araçlarla aynı düzeyde bir puan aldığını duydum. Ama titanium dışında alma çünkü diğer modelleri manuel klima ile sunuluyor ve iç görünümü kötü. Titanium un iç görünümü diğerlerine göre daha hoş.

Ne alırsan al dizel al. Benim gibi ilk önce benzinli superb alıp sonra dizel octavia ya dönme :D

BBNET
Geri