5 ve 6. sınıflarda performans ödevi

Kodla Büyü
Nasıl veriyoruz acaba? tüm öğrencilere farklı birer konu mu? ne zaman verip ne zaman istiyorsunuz bir de?

ben sınıfta yaptıracam arakdaşlar bir yönerge yaptım, öğrencilere 1 hafta öncesinden duyuracam, bir hafta sonrada sınıfta bireysel yaptıracam.

Bende bt sınıfı olmadığı için 1.dönem konu başlıklarını öğrencilere dağıttım
bu cuma derste yapacağız.(kartona hazırlayacaklar)

Sanırım performans ödevini vermek zorundayız. Performans ödevi olarak; olmak istedikleri bir teknolojik aleti görsel olarak kartona anlatmalarını vs isteyeceğim. Hem konuyu onlara bırakmış olacağım hem de hayal dünyalarının genişlemesine fırsat sunmus olacağım diye düşünüyorum...

bahhele' Alıntı:
mecburmu bu yaaa.ben vermek istemiyorum
Siz öğretmen misiniz? Kusura bakmayın bunu soruyorum, çünkü bir öğretmenin asli görevlerinden biridir perfomans ödevi vermek. Ne olduğunu öğrenmek için de Çine gitmeye gerek yok, mevzuatta aratabilirsiniz, o da olmadı Google'da aratın.

bt.ogretmeni' Alıntı:
bahhele' Alıntı:
mecburmu bu yaaa.ben vermek istemiyorum
Siz öğretmen misiniz? Kusura bakmayın bunu soruyorum, çünkü bir öğretmenin asli görevlerinden biridir perfomans ödevi vermek. Ne olduğunu öğrenmek için de Çine gitmeye gerek yok, mevzuatta aratabilirsiniz, o da olmadı Google'da aratın.
Hocam kzımanıza gerek yok. Ders zorunlu oldu ve daha yeni alışıyoruz bazı şeylere. Gerçi seçmeli iken de performans ödevi veriliyordu ancak o zamanlar pek çok öğretmen vermiyordu sanırım.

Seçmeliyken dersimiz ben proje performans vermiyordum, kitapta olan proje performansları olduğu kadarıyla sınıfta uygulama olarak yaptırıyordum. Ama şimdi ders zorunlu oldu ve ve performans notu girmemiz gerektiği söylenince mecbur verdim.

BBNET
Geri