Z kitap paylaşılsa daha iyi olurdur. Sonuçta her zaman internet olmayabiliyor.Akıllı tahta için tüm kitaplar sisteme yüklenmiştir
VeSIFIR BİR YAYINLARI Bookcase - Flip Book| PubHTML5
Check all 15 flip books of sifirbiryayin, like DİJİTAL SANATLAR, Yapay Zeka Uygulamaları Tüm, Robotik Kodlama Kitap Tüm on sifirbiryayin's bookcase. Like sifirbiryayin's bookcase? share sifirbiryayin's bookcase for free. Contact sifirbiryayin on PubHTML5.pubhtml5.com
Öğretmenlerimiz şifresiz olarak tüm içeriğe ulaşabilir.![]()
sıfırbir yayınları bilişimin gücü
sıfırbir yayıncılık bilişim teknolojileri ve yazılım dersi yardımcı kitapları. yazlım ve kodlama kitapları yayınları yayınlayan sıfırbir yayınları.www.sifirbiryayinlari.com
Z kitap paylaşılsa daha iyi olurdur. Sonuçta her zaman internet olmayabiliyor.
Her zaman işin mutfağından kişilerin yazar olmasını savundum. Bu alanda eğitim vermeyen kişilerin yazdığı kitapların içerikleri çok sığ gelmiştir bana. Bu alanda yazılmış birçok eseri incelemiş birisi olarak Sıfır Bir Yayınlarının kitapları açık ara içerik olarak doyurucu.Merhaba arkadaşlar. Bilenler vardır muhakkak, Sıfır Bir Yayınlarının kitaplarının yazarlarındanım. Kitap müfredatta ki kazanımlarla tamamen uyumlu. Bu konuda çekinceniz olmasın. Yayınevi Z Kitap olarak yazılım üretmek istese de bu maliyeti karşıladıklarında ücretsiz olarak sunamama gibi bir durum oluşacaktı. Bu sebeple internet üzerinden ücretsiz olarak yayınladı.
Öte yandan kitabı inceleyenler gördükleri eksiklik veya hata olursa lütfen geri dönüş yapsın. Bizlere güncel basımlar için yol göstermiş olursunuz. Sıfır bir yayınlarının kitaplarının yazarlarının tamamı çok çok öncesinden forum üyesi arkadaşlarımız. @omd @hakanyandım @hasemrah
Kitap geldi mi hocam birkaç sayfa örnek ekleseler güzel olurmuş. Kapağı güzel olmuş ?Dün beni bir yayın evi aradı örnek kitap gönderimi yapacağız teyit için aradık dediler. Nasıl bilmiyorum örnekler gelsin yorum yaparız hocam. Yayın evinin sitesinde örnekler var fakat örnek sayfalar görünmüyor.
https://www.barbarosyayinlari.com/
Ekli dosyayı görüntüle 74134Kuzey Kıbrıs'a 7. Sınıf Düzeyinde Bilişim Teknolojileri Kitabı gönderilmiş. Darısı başımıza.
3 yazar kitabı muadillerine göre aslında dolu dolu hazırladık. Diğer kitaplarda incelendiğinde görülüyor. Fakat eksik kaldığımız noktalar tabii ki olabilir. Bize geri bildirim yönünden faydalı olacaktır. Sıfır bir yayınlarından çıkan kitapta eksik bilgiler dedikleriniz nelerdir?Yayın olarak yetsis,barbaros,sıfırbir ve referans yayınlarının kaynakları var.Yetsis çok yüzeysel bence.Barbaros yeni çıktı bu yıl biraz yetsise benziyor.Içlerinde en iyi sıfır bir gibi ben kullanıyorum sıfır bir. Ama mufredattaki notlarla referans yayınları kitabı uyumlu. Sıfır bir yayınlarında eksik bilgiler var bazı yerlerde bence