Arkadaşlar malum 5. ve 6. sınıflar için kitabımız yok.. Buna bir çözüm getirmek istedim ve 1. dönem için çocuklara bir kitapçık hazırlayıp bastırıp dağıtmayı düşünüyorum. Bu hafta sonuna kadar bitirmem lazım.. http://ttkb.meb.gov.tr/program2.aspx/ Buradaki öğretim programına göre 5. ve 6. sınıfların konularını harmanlayıp hem 5 hemde 6. sınıflar için (veya sadece 6.sınıflar için) bir kitapçık hazırlıycam 5 sayfa 10 sayfa 20 sayfa ne olursa artık.. İçerisinde sorularında olduğu bir kitapçık olsun istiyorum eğer böyle birşey yaparsak tüm bil. tek. öğretmeni arkadaşlar faydalanabilir.. bana bu konuda azda olsa yardım etmek isteyen varsa lütfen buradan yazsın..
1. konuları belirlemek
2. içerik oluşturmak
3. uygun eğitim yazılımı, oyun vs. dökümanlar bulmak
4. sorular hazırlamak
bu başlıklardan sadece birinde bari yardım ederseniz sevinirim.. Yoksa hepsini kendim hazırlayacağım.. Şimdi bazıları çıkıp forumda yok plan var yok şu sitede dersler var yok şurda kitap hazırlanmış gibi şeyler yazmasın lütfen... benim yapacağım şey sadece bize özgü olacak..
Saygılar
..................................................................................................
Arkadaşlar konu dağılımı yaptım.. rastgele oldu ama çokta önemli değil bence , çünkü amaç yardım etmekse herşekilde edilir düşüncesindeyim. Eğer bu yazmış olduğum arkadaşlar içerikleri bana gönderirlerse ben düzenlemesini yapıp pdf haline getireceğim.. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Yüküm baya bi hafifleyecek inş..
1.BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNE GİRİŞ
Ünite Bitmiş Durumda..
2. BİLGİSAYARIN BİLEŞENLERİ
Ünite Bitmiş Durumda..
3.İŞLETİM SİSTEMLERİ
Ünite Bitmiş Durumda..
4.İNTERNET KULLANIMI
• İnternet Nedir? Ne Değildir? ->pehepe
• Tarayıcı Kavramı ->pehepe
• Tarayıcı Nasıl Kullanılır ->pehepe
• Tarayıcı Çeşitleri->pehepe
• Arama Motoru Nedir?->pehepe
• Arama Motoru Çeşitleri ve Kullanımı ->erfatm
• E-Okul Kullanımı ->eras63
• Sosyal Ağlar ->eras63
Soru Hazırlama OLarak şimdilik sadece bote_22 arkadaşımız yazdım.. Diğer arkadaşlarda hangi konularda hazırlamak isterlerse hazırlasınlar elimizde ne kadar soru olursa o kadar iyi olur...
............................................................................................................................
Arkadaşlar kitap tasarımı aşağıda gördüğünüz gibi olacak. Matbaaya vermeden önce gerekli düzenlemeleri de yapacağım. Sol taraftan cilt payı bıraktım kitaba şeffaf plastik kaplama yüz ve sprial şeklinde yaptırmayı düşünüyorum. Kitabın 3 sayfalık pdf formatınıda ekledim incelerseniz sevinirim

1. konuları belirlemek
2. içerik oluşturmak
3. uygun eğitim yazılımı, oyun vs. dökümanlar bulmak
4. sorular hazırlamak
bu başlıklardan sadece birinde bari yardım ederseniz sevinirim.. Yoksa hepsini kendim hazırlayacağım.. Şimdi bazıları çıkıp forumda yok plan var yok şu sitede dersler var yok şurda kitap hazırlanmış gibi şeyler yazmasın lütfen... benim yapacağım şey sadece bize özgü olacak..
Saygılar
..................................................................................................
Arkadaşlar konu dağılımı yaptım.. rastgele oldu ama çokta önemli değil bence , çünkü amaç yardım etmekse herşekilde edilir düşüncesindeyim. Eğer bu yazmış olduğum arkadaşlar içerikleri bana gönderirlerse ben düzenlemesini yapıp pdf haline getireceğim.. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Yüküm baya bi hafifleyecek inş..
1.BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNE GİRİŞ
Ünite Bitmiş Durumda..
2. BİLGİSAYARIN BİLEŞENLERİ
Ünite Bitmiş Durumda..
3.İŞLETİM SİSTEMLERİ
Ünite Bitmiş Durumda..
4.İNTERNET KULLANIMI
• İnternet Nedir? Ne Değildir? ->pehepe
• Tarayıcı Kavramı ->pehepe
• Tarayıcı Nasıl Kullanılır ->pehepe
• Tarayıcı Çeşitleri->pehepe
• Arama Motoru Nedir?->pehepe
• Arama Motoru Çeşitleri ve Kullanımı ->erfatm
• E-Okul Kullanımı ->eras63
• Sosyal Ağlar ->eras63
Soru Hazırlama OLarak şimdilik sadece bote_22 arkadaşımız yazdım.. Diğer arkadaşlarda hangi konularda hazırlamak isterlerse hazırlasınlar elimizde ne kadar soru olursa o kadar iyi olur...
............................................................................................................................
Arkadaşlar kitap tasarımı aşağıda gördüğünüz gibi olacak. Matbaaya vermeden önce gerekli düzenlemeleri de yapacağım. Sol taraftan cilt payı bıraktım kitaba şeffaf plastik kaplama yüz ve sprial şeklinde yaptırmayı düşünüyorum. Kitabın 3 sayfalık pdf formatınıda ekledim incelerseniz sevinirim